noodles volos banner

Εκπροσωπείται ο Βόλος στο 32ο Ευρωπαϊκό Kyokushinkai Karate

  • Published in Karate

Την πόλη και τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στο 32ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα knock- down όλων των κατηγοριών (παίδων, εφήβων, Ανδρών και Γυναικών) του δυναμικού Kyokushinkai Karate στη Βάρνα της Βουλγαρίας, αθλητές του Αρχηγού & Εκπροσώπου της χώρας μας κ. Ιωάννη Στεφάνου, της πρώτης και Μητρικής Οργάνωσης του συστήματος με αρχηγό τον Kancho Shokei Matsui 8 Dan.

Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στην Βάρνα της Βουλγαρίας με τη συμμετοχή 34 περίπου κρατών που ανήκουν στην Πανευρωπαϊκή Οργάνωση του Kyokushinkai karate.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα του κόσμου και το έχουν αποδείξει αυτό τόσο οι Βαλκάνιοι όσο και οι Ευρωπαίοι αθλητές και αθλήτριες στα Διεθνή και Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τις επιτυχίες τους, όπως ο Βούλγαρος Πρωταθλητής Zahari Damyanov (Παγκόσμιος Πρωταθλητής του kyokushinkai Karate για την τετραετία 2015 - 2019).

Την ελληνική 4μελή ομάδα αποτελούν οι εξής αθλητές: Ντάγγαλος Γιώργος στην κατηγορία Παίδων 12-13 ετών-45 κιλά, Τάρια Τζουλιάνο στην κατηγορία Παίδων 12-13 ετών -45 κιλά, ο συνοδός Τάρια Ιωάννης και ο Εκπρόσωπος και προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου.

Η Ελληνική αποστολή αναχωρεί την Πέμπτη 17 Μαΐου και οι αθλητές μας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να κατακτήσουν μετάλλια και να προβάλλουν τη χώρα μας για μια ακόμη φορά. Ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου, Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής, θα συμμετέχει στο συνέδριο των Αρχηγών - Εκπροσώπων διεκδικώντας Πρωταθλήματα για τη χώρα μας.

Τέλος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εύχονται στην ελληνική ομάδα καλό ταξίδι και επιτυχίες στους αθλητές μας!