Logo
Print this page

Αργυρό μετάλλιο για τον Βίκτωρα Σιούρα στο Πανελλήνιο Καράτε

Το μοναδικό πανελλήνιο μετάλλιο στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε της ΕΛΟΚ ήρθε από τον αθλητή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Shinkyokushinkai Kαράτε Βόλου Σιούρα Βίκτωρα στα -68 κιλά Νέων Ανδρών.

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών -Νέων Γυναικών και under 21 το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων Αττικής.

Η πορεία του Πρωταθλητή, μέχρι να φτάσει στον τελικό, ήταν εξαιρετική, αφού κατάφερε και κέρδισε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες. Μια άτυχη στιγμή στο τελικό του στέρησε το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο, μιας και ο Βίκτωρας  θεωρούταν το φαβορί της κατηγορίας του και απέσπασε θετικά σχόλια από τους παρευρισκομένους. Με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου ο Βίκτωρας εξασφάλισε τη μοριοδότηση για την εισαγωγή του στα ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Πολύ καλή όμως ήταν και η εμφάνιση του αθλητή Ανδρέα Μυτιλιού, ο οποίος δεν κατάφερε να προχωρήσει και αποκλείστηκε από τον πρώτο αγώνα. Ο αθλητής Αθανάσιος Μαγαλιός, ενώ κέρδισε τον πρώτο αγώνα, έχασε στον επόμενο και στη συνέχεια ο αντίπαλος του τον τράβηξε για ρεπασάζ, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει το ματς. Άτυχη και η αθλήτρια Αναστασία Δημητρίου, η οποία αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]