noodles volos banner

Η Ακαδημία Shinkyokushinkai με τέσσερις αθλητές στο Πανελλήνιο

  • Published in Karate

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Shinkyokushinkai karate Βόλου (Γαζή 115) θα λάβει μέρος με 4 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών -Νέων Γυναικών και U21, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα με διοργανώτρια την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι Μυτιλιός Ανδρέας, Μαγαλιός Αθανάσιος στο KOYMITE Eφήβων, η Αναστασία Δημητρίου στο Κούμιτε Νεανίδων και ο Σιούρας Βίκτωρας στο ΚΟΥΜΙΤΕ Νέων Ανδρών.

Οι αθλητές προετοιμάστηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες αδιάκοπα υπό την επίβλεψη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Κοσμίδου Βίκυς, αλλά και με κοινές προπονήσεις με τους αθλητές του Συλλόγου Αγριάς ο ΜΑΧΗΤΗΣ με προπονητή τον Πρωταθλητή Γιάννη Κρίσιλα, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο εν λόγω Πρωτάθλημα.

Ευελπιστούν σε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά και σε μια διάκριση, καθώς οι πρώτες θέσεις του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μοριοδοτούνται ενόψει Πανελλήνιων Εξετάσεων. Ο σύλλογος Ακαδημία  (Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία) είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε με αύξοντα αριθμό 011 και διαθέτει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στο άθλημα του Καράτε, απαραίτητη προϋπόθεση, για να είναι έγκυρες οι μοριοδοτήσεις. Τους αθλητές θα συνοδεύσουν ο Διευθύνων Προπονητής Κοσμίδης Γεώργιος με την πρωταθλήτρια Κοσμίδου Βίκυ.