Logo
Print this page

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 20ο Summer Camp του ελληνικού Shinkyokushinkai

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 26 Ιουνίου το 20ο Summer Camp του Ελληνικού Shinkyokushinkai KARATE, με τη συμμετοχή 75 αθλητών, εκπαιδευτών και παραγόντων από τη Μολδαβία, τη Βουλγαρία, την Αγγλία, την Ισπανία, την Περσία και την Ελλάδα.

Το καλύτερο και παλαιότερο Summer Camp του Shinkyokushinkai-Kyokushinkai στη χώρα μας, το οποίο έλαβε χώρα στον μαγευτικό Άγιο Ιωάννη Πηλίου και στην παραλία Παπά Νερό, άρχισε την 22η Ιουνίου και τελείωσε την 26η Ιουνίου.

 Κατά τη διάρκεια του Camp πραγματοποιήθηκαν πολλές δράσεις και εκδηλώσεις, εκτός των καθιερωμένων σκληρών προπονήσεων, στις οποίες δίδαξαν μεγάλα ονόματα και κορυφαίοι δάσκαλοι του Shinkyokushinkai.

Η έναρξη έγινε την Πέμπτη το απόγευμα, όπου όλες οι αποστολές κατέλυσαν στα πανέμορφα ξενοδοχεία Κaraoulanis Beach και Zefiros και ξεκίνησαν τις προπονήσεις στο μοναδικό και φιλόξενο Κάμπινγκ Παπά Νερό του Νίκου Μπασματσίδη, με ξεχωριστές τεχνικές ΚΙHΟΝ, ΙDO KEIGO, ΚΑΤΑ (PINAN).

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν τις πρωινές ώρες της 23ης Ιουνίου στην πανέμορφη παραλία Παπά Νερό, όπου οι συμμετέχοντες  δοκίμασαν την αντοχή και δύναμη τους σε συνθήκες δύσκολες μέσα  την άμμο.

Η επόμενη  προπόνηση έγινε και πάλι στον διαμορφωμένο  χώρο του Κάμπινγκ μέσα στα πλατάνια και τα μαθήματα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα με τεχνικές IDO, SOKUGI και προχωρημένα ΚΑΤΑ του 1ου DAN.

Το Σάββατο μετά την πρωινή προπόνηση οι Έλληνες εθνικοί και διεθνείς διαιτητές και κριτές παρακολούθησαν το σεμινάριο διαιτησίας, όπου δίδαξε ο διεθνής διαιτητής Ισπανός Shihan Escalera σε συνεργασία με τον Έλληνα εκπρόσωπο Γιώργο Κοσμίδη και τον Άγγλο Shihan Cyril Andrews.  Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν προχωρημένα ΚΑΤΑ του 2ου και 3ου DAN.

Μετά από τα ΚΙΗΟΝ και ΚΑΤΑ οι αθλητές πέρασαν τη σκληρή δοκιμασία του ΚΟΥΜΙΤΕ, αγώνες πλήρους επαφής, όπου αγωνίστηκαν με 15 διαφορετικούς αντιπάλους, χωρίς διακοπή, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία των εξετάσεων με επιτυχία. Στις εξετάσεις πέρασαν και προήχθησαν στο 1o Dan οι Αρμπούζος Γεώργιος, Πέτρου Απόστολος, Μαγαλιός Αθανάσιος, Χαριτωνίδης Γεώργιος και Ντουρβάνας Πάτροκλος, στο 1ο Kyu   Φωτίου Νικόλαος και στο 3o Κyu Μαρία Γεωργαλή. Το βράδυ της Κυριακής 25 Ιουνίου έγινε το καθιερωμένο SAGIONARA PARTY.

 Η Ένωση Ελληνικού Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ ευχαριστεί θερμά όλους που συμμετείχαν και στήριξαν τη διοργάνωση.

Last modified onTuesday, 04 July 2017 12:34
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]