Logo
Print this page

Σε σεμινάριο καράτε στην Κατερίνη Ακαδημία Shinkyokushinkai και Μαχητής

Μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και απόλυτης προσήλωσης και προσοχής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο παραδοσιακού και αγωνιστικού ΚΑΡΑΤΕ στο Β' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης με τη συμμετοχή 250 Αθλητών από 15 Συλλόγους της Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος.
Το εξαιρετικό σεμινάριο υπό τον Sensei Οtake Tetsuo διήρκεσε 3 ώρες σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, αφού μετά από 3 χρόνια συνυπήρξαν και δίδαξαν μαζί δάσκαλοι και παγκόσμιοι και πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές με μεγάλη ιστορία και προσφορά στο άθλημα.
Τη διοργάνωση ανέλαβε με επιμέλεια και ιδιαίτερη φροντίδα ο Δάσκαλος Sensei Σταυριανίδης Σταύρος, ο οποίος σε συνεργασία με τον Sensei Μπίκα Γιώργο και Κραβαρίτη Άρη οργάνωσαν το πρόγραμμα, που πραγματικά εντυπωσίασε τόσο τους αθλητές όσο και τους γονείς θεατές, οι οποίοι με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούσαν το σεμινάριο.
Από τον Βόλο συμμετείχαν η Ακαδημία Shinkyokushinkai με τον Δάσκαλο Γιώργο Κοσμίδη και την ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια Βίκυ Κοσμίδου καθώς και ο Σύλλογος "Μαχητής" της Άγριας με προπονητή τον Κρίσιλα Ιωάννη , οι οποίοι βοήθησαν στη διδασκαλία μαζί με όλους τους δασκάλους.
Εκτός αυτών όμως συμμετείχαν οι προπονητές Άρης Κραβαρίτης, Κώστας Γκουβούσης, Γιώργος Μπίκας, Γιώργος Λαζαρίδης, Μπάμπης Ωραιόπουλος, Νίκος Πανετσίδης, Σταύρος-Βασίλης-Θωμάς Σταυριανίδης, Μάξιμος Χατζηλιάδης, Γιάννης Κατσαντώνης, Κώστας Παπαδόπουλος, Σοφοκλής Τσαβδάρης, Νίκος Δουλγεράκης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Χρύσα Μαυρουδή, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παυλίδης και Γιάννης Σιδηρόπουλος.
Το σεμινάριο είχε ως στόχο την ανάπτυξη και προαγωγή του πραγματικού παραδοσιακού Καράτε με την προσωπική παρουσία και διδασκαλία του παλαιότερου δασκάλου του Shotokan κι αυτού που δίδαξε τους περισσότερους δασκάλους του Στυλ Sensei, Tetsuo Otake.
Ο αρχηγός εκπρόσωπος του ελληνικού Shinkyokushinkai Γιώργος Κοσμίδης ευχαριστεί θερμά τον Sensei Σταύρο Σταυριανίδη για την πρόσκληση στο εν λόγω σεμινάριο και με τη σειρά του εξέφρασε την επιθυμία να διοργανώσει τη νέα αγωνιστική περίοδο παραδοσιακό σεμινάριο στο Βόλο ή στη Λάρισα.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]