Logo
Print this page

Σε ημερίδα καράτε Ακαδημία Shinkyokushinkai και Μαχητής

Σε προπονητική και αγωνιστική ημερίδα παραδοσιακού- ΣΠΟΡ - ΚΑΡΑΤΕ, θα συμμετάσχουν η Ακαδημία Shinkyokushinkai Karate-Bόλου (Υπέρτατης-Αλήθειας-Συνεργασίας) και ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς Ο ΜΑΧΗΤΗΣ (Ιωάννη Κρίσιλα) την 21η Μαΐου, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κατερίνης 10:30-13:00 με τη συμμετοχή μεγάλων και καταξιωμένων δασκάλων από όλη την Ελλάδα, καθώς και παγκόσμιων και πανευρωπαϊκών Πρωταθλητών.

Στη διοργάνωση μεταξύ των προπονητών και των πρωταθλητών του Σπορ Καράτε θα διδάξουν ο Βολιώτης προπονητής Γιώργος Κοσμίδης και η πρωταθλήτρια Ευρώπης και επί 18 χρόνια μέλος της Εθνικής Ομάδος Γυναικών Βίκυ Κοσμίδου.

Την επιμέλεια και οργάνωση ανέλαβαν οι κορυφαίοι δάσκαλοι του SHOTOKAN και SHOTOKAI  ΚΑΡΑΤΕ Άρης Κραβαρίτης (από την Αθήνα) και Σταύρος Σταυριανίδης (από την  Κατερίνη), στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων προώθησης και ανάπτυξης του παραδοσιακού Καράτε στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.

Εκτός των παραπάνω θα διδάξουν ο δάσκαλός των δασκάλων Ιάπωνας Τετσούο Οτάκε, καθώς και οι προπονητές Μπίκας Γεώργιος, Γκουβούσης Κωσταντίνος, Λαζαρίδης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Κώστας (Παγκόσμιος Πρωταθλητής), Ωραιόπουλος Χαράλαμπος, Πανετσίδης Νικόλαος, Χατζηλιάδης Μάξιμος, Σταυριανίδης Βασίλειος, Σοφοκλής Τσαβδάρης και Κατσαντώνης Ιωάννης.

Μαζί τους θα διδάξουν και θα μεταδώσουν τη μεγάλη εμπειρία τους ιδιαίτερα στο Αγωνιστικό Σπορ ΚΑΡΑΤΕ, οι παγκόσμιοι και πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές, που τα τελευταία 10 χρόνια ανέβασαν ψηλά το Ελληνικό ΚΑΡΑΤΕ, οι Παπαδόπουλος Κώστας, Τριανταφύλλης Δημήτριος, Τζάνος Γεώργιος, Πανετσίδου Βίκυ και Κοσμίδου Ευδοξία.

 

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]