noodles volos banner

Επιτυχίες των Γ. Παπουτσή και Κ. Κουτσούμπα του Συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου

  • Published in Karate

Για τις επιτυχίες των μικρών αθλητών τους Γ. Παπουτσή και Κ. Κουτσούμπα εξέδωσε δελτίο Τύπου ο Σύλλογος Kyokushinkai Karate Βόλου του Ιωάννη Στεφάνου. Σ’ αυτό αναφέρεται:

«Επιτυχίες σημείωσαν οι δυο μικροί αθλητές του Συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου, οδός Παγασών 119, Γιώργος Παπουτσής και Κωνσταντίνος Κουτσούμπας, στο Κύπελλο Ελλάδος όλων των στυλ Καράτε.

 Πιο αναλυτικά η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.ΟΚ διοργάνωσε για πρώτη φορά Κύπελλο Καράτε όλων των συστημάτων που καλλιεργεί η ΕΛ.Ο.Κ, τόσο των τεσσάρων Παραδοσιακών στυλ (Shotokan, Wado Ryu, Shito Ryo Goju Ryo) όσο και του Νοκ-Ντάουν πλήρους επαφής καράτε των στυλ Kyokushinkai και Shidokan.

Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ το Σάββατο 29 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο των Αγίων Θεοδώρων Κορίνθου. Οι δύο αθλητές του Συλλόγου μας που έλαβαν μέρος κατέκτησαν τα εξής μετάλλια: Γιώργος Παπουτσής 1η Θέση Χρυσό μετάλλιο κατηγορία ΚΑΤΑ Παίδων 2008 και 3η Θέση στο Κούμιτε Παίδων -35 κιλών του 2008, Κουτσούμπας Κωνσταντίνος 2η Θέση στο ΚΑΤΑ Παίδων του 2008 και 2η Θέση στο Κούμιτε Παίδων -30 κιλών του 2008.

Οι δύο μικροί αθλητές μας ήταν η πρώτη φορά που έλαβαν μέρος σε ένα Πρωτάθλημα εκτός Βόλου, ταξιδεύοντας αυθημερόν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μικροί αθλητές μας ήταν οι πρώτοι λόγω ηλικίας που άρχισαν τους αγώνες των κατηγοριών τους και υπήρξαν κάποια προβλήματα λόγω άγνοιας διαιτητών του σπορ καράτε με τους κανόνες  του Νοκ Ντάουν πλήρους επαφής Καράτε, με αποτέλεσμα να αδικηθούν άδολα οι αθλητές μας. Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου, εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στην Ελληνική Ομοσπονδία, Διεθνής διαιτητής του Kyokushinkai, υπέδειξε το πρόβλημα στον πρόεδρο των διαιτητών και συμφώνησαν να γίνουν και άλλα σεμινάρια διαιτησίας του Νοκ Ντάουν, ώστε να διεξάγoνται οι αγώνες με απόλυτη εφαρμογή των κανόνων διαιτησίας του Νοκ Ντάουν. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ, κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, η Γενική Γραμματέας κ. Εμανουέλλα Ποντίδα, ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ κ. Γιώργος Γερόλυμπος, ο Δήμαρχος των Αγ. Θεοδώρων, οι φίλοι και γονείς των αθλητών.

Τέλος ο κ. Ιωάννης Στεφάνου συγχαίρει τους διοργανωτές του Κυπέλλου όλων των στυλ καράτε και συγχαίρει και ευχαριστεί τους γονείς από καρδιάς που ταξίδεψαν μαζί στους Αγίους Θεοδώρους και συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους αλλά και στον Σύλλογο».