noodles volos banner

Διακρίσεις για Μαρία Γεωργαλή και Νίκο Φωτίου σε διεθνές τουρνουά

  • Published in Karate

Με δύο μετάλλια και δυο τιμητικές διακρίσεις επέστρεψε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Shinkyokushinkai Βόλου από το 3ο Διεθνές Τουρνουά “Greek OpenChallenge” πλήρους επαφής, που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα την Κυριακή 2 Απριλίου με διοργανωτή τον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο Κyokushinkai και προπονητή τον Sensei Γαλάνη Δημήτριο. Ο σύλλογος κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο -πρώτη θέση με τη Γεωργαλή Μαρία στα +65 κιλά Γυναικών αλλά και αργυρό μετάλλιο-δεύτερη θέση στην κατηγορία Οpen Γυναικών. Η μαχητικότητα της και η αγωνιστική της κατάρτιση αποτέλεσε πλεονέκτημα για την κατάκτηση της τιμητικής διάκρισης της καλύτερης αθλήτριας στην κατηγορία Γυναικών. Ο πρωταθλητής Νίκος Φωτίου στάθηκε άτυχος και δεν κατάφερε να προκριθεί, αλλά απέσπασε την τιμητική διάκριση για τον καλύτερο τεχνικό αθλητή.

Την ευθύνη της διαιτησίας για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων ανέλαβε ο Αρχηγός Εκπρόσωπος του Ελληνικού ShinkyokushinkaiShihan Γιώργος Κοσμίδης, Διεθνής Διαιτητής της EKO (Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinkai).

Οι διαιτητές-κριτές του Συλλόγου που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ήταν οι Sempai Δεληγιάννης Νίκoς, Sempai Χονδρός Χάρης, Sempai Ταμουρίδης Χρήστος και Sempai Ποζαπαλίδης Ηρακλής, οι οποίοι ανέλαβαν και έφεραν σε πέρας με επιτυχία όλους τους αγώνες. Τις υπηρεσίες της στη Γραμματεία των αγώνων πρόσφερε η επί των δημοσίων σχέσεων της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου, Ευαγγελία Σγαρδώνη, σε συνεργασία με την κεντρική Γραμματεία του Κυπέλλου.