noodles volos banner

Στο Πανευρωπαϊκό WKB Παπαγιάννη και Μηλιώνη από τους Μαχητές Αλμυρού

  • Published in Karate

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα world kyokushin budokai θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη το Σάββατο 8 Απριλίου. Σκληρή προπόνηση, αρκετές ώρες προετοιμασίας και πολλές ακόμα θυσίες είναι το προφίλ των αθλητών που θα αγωνιστούν σε ένα τέτοιου είδους πρωτάθλημα, όπως είναι Οι Μαχητές της WKB HELLAS, οι οποίοι καλούνται να αναδείξουν το ταλέντο τους αλλά και ό,τι έχουν αποκομίσει την περίοδο της προετοιμασίας σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολύ ανεβασμένο τεχνικό επίπεδο και με τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης.

Από το dojo των Μαχητών Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου του sensei Αντώνη Λεωνίδα θα συμμετέχουν δύο αθλήτριες, η Παπαγιάννη Αγγελική και η Μηλιώνη Ευτυχία (φωτό) στην κατηγορία 12/13 χρόνων.

Από το dojo της Καλαμπάκας του sensei Παπαπούλιου Ιωάννη οι αθλητές Παπαβασιλείου Ιωάννης, Βακουφτσής Χρήστος, Βακουφτσής Στέλιος στην κατηγορία 12/13 χρόνων και Γκλάρα Στεφανία, Βλαχάβας Ιωάννης, Καρνέζης Ιλαρίων στην κατηγορία 14/15 χρόνων.

Από το dojo Αθηνών του sensei Ρόμπου Γεώργιου ο αθλητής-δάσκαλος Ιωάννης Ρόμπος στην κατηγορία ανδρών -90 kg.

Από το dojo του Αμύνταιου του senpai Ιωαννίδη Κωνσταντίνου ο αθλητής Κεραμίδης Παναγιώτης στην κατηγορία ανδρών -70 kg. 

Οι δύο αθλήτριες του συλλόγου των Μαχητών Αλμυρού είναι πρωταθλήτριες Ελλάδος. Η προετοιμασία για το πανευρωπαϊκό διήρκησε αρκετό καιρό και ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και παρά το γεγονός  ότι έγινε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς τα κορίτσια κατάφεραν να αντεπεξέλθουν με επιτυχία τόσο στις προπονήσεις όσο και στα μαθήματά τους, αφού και οι δύο είναι άριστες μαθήτριες.

Όλα κύλησαν ομαλά υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του sensei Αντώνη Λεωνίδα, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του και τις πολυάριθμες συμμετοχές του σε παρόμοιες διοργανώσεις έδωσε στις αθλήτριες τα καλύτερα δυνατά εφόδια, ώστε να είναι πλέον πανέτοιμες να διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί για Ισπανία την Παρασκευή 7 Απριλίου. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο εκπρόσωπος της wkb hellas sensei Παπαπούλιος Ιωάννης, ο εθνικός προπονητής  wkb hellas sensei Αντώνης Λεωνίδας και ο υπεύθυνος διαιτησίας senpai Ιωαννίδης Κωνσταντίνος.

O sensei Αντώνης Λεωνίδας 4 dan  ως προπονητής εθνικής ομάδας εύχεται κάθε επιτυχία σε όλη την ελληνική αποστολή.

Τίποτα όμως δε θα ήταν εφικτό χωρίς τη συνδρομή των χορηγών από την πόλη του Αλμυρού τους οποίους οι Μαχητές ευχαριστούν πολύ.

ΧΟΡΗΓΟΙ: Κέντρο επαγγελματικού εξοπλισμού Γεώργιος και Παναγιώτης Κοσμίδης, Χριστόφορος Παυλίδης ΑΕ, Δημήτρης Αγραφιώτης υποδήματα και αθλητικά είδη, the coffe club, express coffe Κωνσταντίνου, Ταβέρνα Ζουμπουρλής, Καλόγηρος Αντώνιος Γεωπόνος, Κρεοπωλείο Κων/νος Βαλαμούτης,  Πρατήριο shell Δημήτριος Τσιάπρας, Brioche coffe Σταθακόπουλος, Τυριά Δαλακούρας ΕΠΕ, Πρατήριο avin Καμπάρη Θεοδώρα, Δημήτριος Βαζούρας αρδευτικός εξοπλισμός, street caffee Λέφας, Wind Χρήστος Μάγγας , café unique,  Ψύλλος Άγγελος Κομμωτής, Αρτοποιείο Μαλιαρός, Gossip cafee, Τυπωσέ το, Κατσαρός Βασίλειος Σπορόκεντρο ΑΕ, Αφοι Μπαζή ΟΕ εμπόριο ελαστικών, Μηλιώνης Αντώνιος γεωτρήσεις, Φαρμακείο Θεόδωρου Τσιατσιάνη, Κέντρο Μπαταρίας Νιζάμη, Αγροτικές Επιχειρήσεις Παπακωνσταντίνου Γεώργιος, Κουρείο Γεώργιος Καραψιάς, Λογιστικό γραφείο Βαλουξή Μαρίας και Γεώργιου Αλεξάνδρου, Πρατήριο EKO Καρκαλιάς, Χρήστος Στέφος είδη οικιακής χρήσης, Στέλιος κρέατα, Agrofarm hellas AE, Ανατολιώτη Χριστίνα φαρμακείο, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αλμυρού.