noodles volos banner

Βαλίτσες για Σερβία ετοιμάζει ο Κορομηνάς του Μαχητή Αγριάς

  • Published in Karate

Τις βαλίτσες του ετοιμάζει ο Κορομηνάς Κωνσταντίνος του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς  «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» για το 46ο Διεθνές Τουρνουά Καράτε "GOLDEN BELT", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου στο Cacak της Σερβίας με σύνοδο τον προπονητή του συλλόγου Κρίσιλα Ιωάννη.

Σε αυτήν τη διοργάνωση, που διοργανώνει η σερβική Ομοσπονδία καράτε και η οποία θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παλιά τουρνουά των Βαλκανίων, ο Κωνσταντίνος Κορομηνάς θα συμμετάσχει στο Σπορ Ολυμπιακό Καράτε, ευελπιστώντας σε μια καλή εμφάνιση άλλα και για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, όπως τον προηγούμενο μήνα στο τουρνουά "ΝΙKON OPEN 2017" στη Βουλγαρία. Ο Κορομηνάς θα αγωνιστεί στην κατηγορία εφήβων -57 κιλά.

Την όλη προετοιμασία του ανέλαβε ο διευθύνων προπονητής Β' κατηγορίας Γ.Γ.Α. καράτε και πρωταθλητής Κρίσιλας Ιωάννης, καθώς αξίζει να σημειωθεί οι αθλητές του συλλόγου πραγματοποιούσαν κοινές προπονήσεις τα Σαββατοκύριακα με τους αθλητές της Ακαδημίας με προπονήτρια την Κοσμίδου Βίκυ, έχοντας έτσι την ευκαιρία ανταλλαγής αντιπάλων με σκοπό τη βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία.

Last modified onThursday, 06 April 2017 22:32