noodles volos banner

Αγωνιστικό σεμινάριο Καράτε την Κυριακή στο "Βάκης Παρασκευόπουλος"

  • Published in Karate

Αγωνιστικό σεμινάριο Καράτε Κεντρικής Ελλάδας διοργανώνεται στον Βόλο την Κυριακή 9 Απριλίου από τους δύο Βολιώτες Ομοσπονδιακούς Προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ, κ. Ιωάννη Στεφάνου και κ. Τιμολέοντα Κατσούρα.

Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ και της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος υπό την εποπτεία του προέδρου κ. Χαράλαμπου Ευθυμιάδη. Το εν λόγω σεμινάριο θα γίνει το πρωί της Κυριακής 12:00 έως 14:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» και θα συμμετέχουν όλοι οι Σύλλογοι της Κεντρικής Ελλάδας που ανήκουν στην ΕΛ.Ο.Κ.

Στο Σεμινάριο θα γίνει επεξήγηση των κανόνων Διαιτησίας από τον κ. Ευθυμιάδη, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΛ.Ο.Κ, με στόχο την αποφυγή φάουλ και τραυματισμών σε όλα τα Επίσημα Πρωταθλήματα.

Τόσο ο κ. Κατσούρας όσο και ο κ. Στεφάνου θα διδάξουν αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού Σπορ Καράτε, ώστε σε συνεργασία με όλους τους προπονητές να ανέβει το αγωνιστικό επίπεδο της Κεντρικής Ελλάδας και να πρωτοστατούν οι αθλητές μας σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Γιώργο Βλιώρα και τον διευθυντή του Γραφείου Αθλητισμού κ. Γιώργο Χρήστου για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου. Η συμμετοχή και η είσοδος στο αγωνιστικό σεμινάριο είναι δωρεάν.