Logo
Print this page

Πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις καράτε από τον Ιωάννη Στεφάνου

Από την Πανελλήνια Οργάνωση Kyokushinkai karate ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των προαγωγικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Αρχηγείο της Ελληνικής Οργάνωσης στον Βόλο στην οδό Παγασών 119, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017.  Τις εξετάσεις διοργάνωσε ο κ. Ιωάννης Στεφάνου, πτυχιούχος προπονητής καράτε της Γ. Γ. Γραμματείας Αθλητισμού, και αφορούσαν το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους 2017.

Η εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από τον Shihan κ. Ιωάννη Στεφάνου 5 Dan Αρχηγό-Εκπρόσωπο του αυθεντικού Kyokushinkai karate στη χώρα μας, αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης  του Kyokushinkai Karate, ευρωπαϊκού διαιτητή, τη διπλωματούχο Προπονήτρια της  Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Κυριακή Στεφάνου, Μαύρη Ζώνη 3 Dan του Kyokushinkai Karate και 2 Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ, και τον Μάριο Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μαύρη Ζώνη 2 Dan του Kyokushinkai Karate και 2 Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ.

Στις εξετάσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Kyokushinkai karate τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα πάντα με τα Ιαπωνικά πρότυπα του συστήματος, του Ιδρυτού Sosai Masutatsu Oyama, τον οποίο ο κ. Ιωάννης Στεφάνου είχε τη μεγάλη τιμή και χαρά να τον γνωρίσει από κοντά.

Ο κ. Στεφάνου αγωνίζεται τα τελευταία 5 χρόνια σε Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρωταθλήματα στην κατηγορία των ΚΑΤΑ, χαρίζοντας διακρίσεις στη χώρα μας, και είναι ο μοναδικός σήμερα Έλληνας προπονητής και Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate και από τους λίγους στην Ευρώπη που έχει αγωνιστεί για τη χώρα μας σε 3 συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο Τόκυο της Ιαπωνίας (στο 4ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1987, στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1991 και στο 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1995) καθώς και σε 10 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα από το 1986 έως και σήμερα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα παγκόσμια Πρωταθλήματα του Kyokushinkai karate είναι πλήρους επαφής και χωρίς κατηγορίες κιλών και γίνονται κάθε 4 χρόνια πάντα στο Τόκυο της Ιαπωνίας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι φίλοι και γονείς των αθλητών εντυπωσιάστηκαν με την άψογη εκτέλεση των τεχνικών, που στο σύνολό της πλησίασε την τελειότητα, προβάλλοντας έτσι την άριστη κατάσταση των αθλητών.

Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος και κατέκτησαν επιτυχώς το βαθμό του 10 KYU οι Αθλητές: Αθανασιάδης Σπυρίδων, Αθανασαράκης Παναγιώτης, Κουτσογιώργου Μαρία - Χριστίνα, Λότι Αριέλα & Λότι Μαρκέλλα.

9 KYU οι Αθλητές: Κελαιδώνης Κωνσταντίνος, Λορδόπουλος Αβραάμ, Μανιώτης Άγγελος, Κολτσίδας Χρήστος, Αργύρης Σπύρος, Κλείτσας Θάνος, Γκίκα Χαρίκλεια, Κατόπης Αθανάσιος, Καπουρνιώτη Κωνσταντίνα, Ντιμάση Χρήστος, Πασχάλη Ειρήνη,

7 KYU οι αθλητές: Τσιούκα Μαριέττα, Χατζηνικολάου Νίκος,

6 KYU οι αθλητές: Κεραμάς Κων/νος, Μπούρης Περικλής, Ντριβαλά Δήμητρα, Καραμανλή Αθηνά, Προσήλια Ρωξάνη,

5 KYU οι αθλητές: Παπουτσής Γιώργος, Κουτσούμπας Κων/νος,  Βαίτσης Ορφέας, Μάλαμας Δημήτριος, Κατσαμπέκη Βασιλική, Ντίτσας Γρηγόρης, Σκοδράνι Μάριος, Ευσταθίου Φωτεινή, Ευαγγελάκη Μαργαρίτα, Μάμμης Ορέστης.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ο Σύλλογος μέσω του προέδρου κ. Νικόλαου Μουλτανάρη και της αντιπροέδρου κ. Κατσαμπέκη Λουκία, βράβευσαν τους 4 αθλητές που τίμησαν με τις επιτυχίες τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του δυναμικού Νοκ - Ντάουν Kyokushin Karate πλήρους επαφής την πόλη και τη χώρα μας!

Συγκεκριμένα οι 4 Αθλητές μας έλαβαν μέρος στο 5ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Ρουμανίας που διεξήχθη το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Βουκουρέστι και κατέκτησαν τις εξής θέσεις και Κύπελλα:  κατηγορία Παίδων 12-13 ετών Ματθαίος Γκαραγκούνης του Συλλόγου Άθλησις 3η Θέση στο Κούμιτε, Κωνσταντάκη Μαρία του Συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου 2η Θέση στα ΚΑΤΑ Γυναικών και 2η Θέση Κούμιτε Γυναικών -60κιλών, Μάριος Στεφάνου 3η Θέση Κούμιτε Ανδρών -90 κιλών και ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου 2η Θέση ΚΑΤΑ Ανδρών.

Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου πέραν του ότι είναι εξεταστής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του αυθεντικού Kyokushinkai Karate στη χώρα μας της Παγκόσμιας και Μητρικής Οργάνωσης ΙΚΟ1, αυτής που άφησε στον διάδοχό του, Kancho Shokei Matsui, ο Ιδρυτής του συστήματος και ο μεγαλύτερος και διασημότερος δάσκαλος της σύγχρονης εποχής του καράτε Sosai Masutatsu Oyama 10 DAN, είναι και επίσημος εξεταστής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για τον Βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1DAN και μπορεί στον Νομό μας όσοι το επιθυμούν μέσω του Συλλόγου μας να εξετάζονται από τον κ. Ιωάννη Στεφάνου για τον Βαθμό Μαύρης Ζώνης 1DAN.

Τόσο ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου όσο και  οι προπονητές κ. Κυριακή Στεφάνου και Μάριος Στεφάνου συγχαίρουν τους αθλητές για το καλό τους τεχνικό επίπεδο, την σοβαρότητα και την πειθαρχεία που έδειξαν κατά την διάρκεια των εξετάσεων. Τέλος, οι προπονητές του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους γονείς και τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους των αθλητών μας που τίμησαν με την παρουσία τους τις εξετάσεις. 

Last modified onTuesday, 04 April 2017 12:36
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]