Logo
Print this page

Σε δύο διοργανώσεις η ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KARATE Βόλου

Ένα διήμερο γεμάτο διοργανώσεις θα είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KARATE Βόλου (Γαζή 115). Ο σύλλογος  με διευθύνοντα προπονητή τον Γιώργο Κοσμίδη, αρχηγό εκπρόσωπο του Shinkyokushinkai Karate στην Ελλάδα, θα λάβει μέρος  με έναν αθλητή, τον Μυτιλιό Κωνσταντίνο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ παίδων-Κορασίδων το Σάββατο 18 Μαρτίου, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Ο Κωνσταντίνος θα αγωνιστεί στην κατηγορία παίδων γεννηθέντες το 2004 στα -40κιλά και ελπίζει να επαναλάβει την επιτυχία που σημείωσε το προηγούμενο Σάββατο στη Σόφια της Βουλγαρίας. Τον αθλητή θα κοουτσάρει ο προπονητής του Συλλόγου Αγριάς ο Μαχητής.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου διοργανώνονται οι ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕ BODY CONTACT  υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας   Kick Boxing (ΠΟΚ) και τη στήριξη του Δήμου Παλαμά και Περιφέρειας Καρδίτσας. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ θα συμμετέχει με 40 αθλητές και αθλήτριες και δύο προπονητές. Την προετοιμασία όλων των αθλητών και για τις δυο διοργανώσεις ανέλαβαν ο προπονητής του Συλλόγου Γιώργος Κοσμίδης με την πρωταθλήτρια-εκπαιδεύτρια Κοσμίδου Βίκυ. Διοργανωτής  Σύλλογος ο Πολυνίκης  Λάρισας, με τον προπονητή Κουτρότσιο Ιωάννη.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]