noodles volos banner

Αργυρό μετάλλιο στο team Kumite για τον Κορομηνά στη Σόφια

  • Published in Karate

Την Κυριακή πρωί επέστρεψε με το αργυρό μετάλλιο ο Κορομηνάς Κωνσταντίνος του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» από το 5ο Διεθνές Τουρνουά NIKON OPEN 2017, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου και διοργάνωσε η  βουλγαρική Ομοσπονδία Καράτε με τη συμμετοχή 750 αθλητών από 50 συλλόγους 11 χωρών.

Ο Σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συμμετείχε  με έναν αθλητή καθώς και με ένα σύνοδο – προπονητή, κατακτώντας ένα αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Team Kumite U14 Male.

Συγκεκριμένα ο Κορομηνάς Κωνσταντίνος αγωνίστηκε στο Team Kumite U14 Male μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές, τον Μυτηλιό Κωνσταντίνο από την Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου και τον Μουράτογλου Λεωνίδα από τον σύλλογο Πτολεμαΐδας «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ».

Οι αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος και ψυχή αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό τους επίπεδο, καταφέρνοντας να φτάσουν στον τελικό και να πάρουν την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Το κοουτσάρισμα και το στήσιμο της ομάδας ανέλαβε ο πτυχιούχος προπονητής Β' κατηγορίας Γ.Γ.Α. Κρίσιλας Ιωάννης, ο οποίος προετοιμάζει όλο αυτό τον καιρό την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης του συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ »  συγχαίρει τον αθλητή για την  επιτυχία καθώς και τους υπόλοιπους αθλητές τους συλλόγου Shinkyokushinkai Karate Βόλου.