noodles volos banner

Στη Σόφια η ακαδημία Shinkyokushinkai Karate Βόλου

  • Published in Karate

Την Παρασκευή το πρωί αναχωρούν οι αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Shinkyokushinkai Karate Bόλου (Γαζή 115), οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Τουρνουά Ολυμπιακού Καράτε  «NIKON OPEN 2017» στη Σόφια της Βουλγαρίας το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από τη βουλγαρική Ομοσπονδία Καράτε τα τελευταία  πέντε χρόνια και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή από τις γειτονικές χώρες, καθώς λαμβάνουν μέρος αθλητές σε κατηγορίες από παίδων-κορασίδων έως βετεράνους. Η Ακαδημία συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτό το πρωτάθλημα με τρεις αθλητές, μια αθλήτρια και έναν συνοδό.

Πρόκειται για τους Σιούρα Βίκτωρα, ο οποίος θα συμμετάσχει στα -61 κιλά Νέων Ανδρών, Μυτιλιό Ανδρέα στα -63 κιλά Έφηβων, Μυτιλιό Κων/νο στα -40κιλά U14 και Δημητρίου Αναστασία στα  +45 κιλά U14.Τους αθλητές θα συνοδεύει η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στην προετοιμασία τους με καθημερινές προπονήσεις και τα Σαββατοκύριακα με κοινές προπονήσεις με αθλητές του Συλλόγου Μαχητής Αγριάς με προπονητή τον Κρίσιλα Ιωάννη. Το  Δ.Σ του Συλλόγου και ο Διευθύνων προπονητής Γιώργος Κοσμίδης εύχονται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.