noodles volos banner

Δίδαξε ο Γ. Κοσμίδης σε χειμερινό σεμινάριο στα Μ. Λιβάδια Κιλκίς

  • Published in Karate

Με επιτυχία και με τη συμμετοχή 15 εκπαιδευτών και πρωταθλητών του Ελληνικού Shinkyokushinkai Karate πραγματοποιήθηκε στις 4 -5 Μαρτίου το 3ο WINTER INSTRUCTORS SEMINAR (Βορείου Ελλάδος) στα M. Λιβάδια στο Κιλκίς.

Την οργάνωση και επιμέλεια ανέλαβε ο Branch Chief Βορείου Ελλάδος Shihan Μελικιάδης Οτάριο κατά άριστο τρόπο, εξασφαλίζοντας τη διαμονή και διατροφή των εκπαιδευτών και πρωταθλητών στον πανέμορφο παραδοσιακό Ξενώνα Μοσχόπολη.

Στο σεμινάριο δίδαξαν οι δύο Shihan του πιο σκληρού ΚΑΡΑΤΕ Γιώργος Κοσμίδης και Μελικιάδης Οτάριο, με ένα πρόγραμμα ξεχωριστό που περιελάβανε KIΗON -KATA- IDO KEIGO -SOKUGI-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΗΣ -KOYMITE.

Σε υψόμετρο 1200 μ. και με θερμοκρασίες χαμηλές, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, οι Μαχητές του Shinkyokushinkai προπονήθηκαν και αντάλλαξαν ιδέες, γνώσεις και εμπειρίες με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεών τους, την ανταλλαγή απόψεων και τη λήψη σοβαρών αποφάσεων για το μέλλον και την ανάπτυξη του στυλ στην Ελλάδα.

Από τη Θεσσαλία συμμετείχαν οι Shihan Κοσμίδης Γιώργος και Κώστας Γαλλιός, οι Sensei Τζίρας Θάνος και Γιώργος Δαλαμάγκας, ο Sempai Απόστολος Πέτρου, οι Sempai Ταμουρίδης και Γεραμπίνης Ευάγγελος και η πρωταθλήτρια Γεωργαλή Μαρία.

Από τη Βόρεια Ελλάδα ο Shihan Οτάριο Μελικιάδης, οι Sensei Μελικιάδης Αριστοτέλης (Κιλκίς) και Φίλιππος Παπαγιαννίδης και οι Sempai Ηρακλής Παυλίδης (Νέα Σάντα), Κεσίδης Βιατσεσλάβ, Νταμοτσίδης Συμεών (Πολύκαστρο).

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε το καθιερωμένο SayonaraParty , όπου όλοι οι εκπαιδευτές διασκέδασαν, διατηρώντας την παράδοση του Shinkyokushinkai Karate. Το Ελληνικό Shinkyokushinkai είναι μια μεγάλη οικογένεια που με αλληλεγγύη, ενότητα, σοβαρότητά και αγαστή συνεργασία όλων των εκπαιδευτών, ακολουθώντας τις αρχές και τους κανόνες της WKO παγκόσμιας Οργάνωσης, με πρόεδρο τον Shihan ΚENZI MIDORI, αναπτύσσεται σταθερά στη χώρα μας.

1karate kilkis

2karate kilkis