noodles volos banner

Διακρίσεις του Α.Σ. Πήγασος στο Κύπελλο Κ. Ελλάδος της ΕΛΟΚ

  • Published in Karate

Ακόμη μια σημαντική διοργάνωση για τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων έλαβε χώρα πρόσφατα στον Βόλο. Συγκεκριμένα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Κεντρικής Ελλάδος της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε (ΕΛ.Ο.Κ).

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του Α.Σ. Πήγασος τονίζεται: "Ο Α.Σ Πήγασος Βόλου συμμετείχε με 42 αθλητές σε kata και kumite και κατέκτησε ισάριθμα μετάλλια (6 χρυσά-27 ασημένια-9 χάλκινα). Οι αθλητές που αγωνίστηκαν, επέδειξαν υψηλή τεχνική, ευγενή άμιλλα και δυναμικότητα, προάγοντας έτσι τις αρχές και τις αξίες που διδάσκει το καράτε.

Ο σύλλογος επίσης συμμετείχε και στο σώμα διαιτησίας των αγώνων με την υπεύθυνη διαιτησίας της Ε. Ο. Shidokan και μέλος του σώματος διαιτητών της ΕΛΟΚ Κα Αϊστρατή Γεωργία (5 Dan Shidokan, 4 Dan shotokan, 2dan shito Ryu)

Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές που ήταν διπλά στους αθλητές, τον sensei Κατσούρα Δημήτριο 3Dan, τον sempai Μαργαριτόπουλο Κων/νο 2 Dan και την sempai Διαμάντη Κλεοπάτρα 1 Dan,  καθώς επίσης και τον επίσημο ιατρό των αγώνων Γιασλακιώτη Βασίλειο. όπως και την χειροπράκτη Νταμκαρέλου Δέσποινα για τις υπηρεσίες που προσέφεραν και εξασφάλισαν την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης ευχαριστεί τους γονείς για την άψογη συμπεριφορά τους και συμπαράσταση σε όλες τις αθλητικές, αγωνιστικές και κοινωνικές προσπάθειες του συλλόγου, βοηθώντας στην προώθηση του καράτε σαν πολιτιστικό θέμα που προωθείται στην κοινωνία! Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το καράτε δεσμευόμαστε να προάγουμε πολιτισμό με την παραδοσιακή διαιώνιση της τεχνικής και τη διάπλαση χαρακτήρων ικανών να στελεχώσουν την κοινωνία, αντικαθιστώντας τον νεκρό άνθρωπο με τον δυναμικό γεμάτο αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, αξιοκρατία, υπερηφάνεια!

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι εύκολο, μια και ως άνθρωποι μπορεί να κάνουμε λάθη! Ακόμη και από αυτά μαθαίνουμε! Το Shidokan karate είναι πολεμική τέχνη. Σε μια κοινωνία που καταρρέει από την έκπτωση των αξιών, τα πάντα είναι παρεξηγήσιμα. Όλα τα συστήματα καράτε βγάζουν πολεμιστές στη ζωή και στη μάχη! Ας είμαστε όλοι μαζί και ας δώσουμε στη κοινωνία μας αυτό που πραγματικά της αξίζει! Ο Α. Σ. ΒΟΛΟΥ ΠΗΓΑΣΟΣ εύχεται καλές γιορτές Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη σε όλο τον κόσμο!"

15657921 1769542810037835 2055810652 o

Last modified onMonday, 19 December 2016 20:31