noodles volos banner

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Μαχητή Αγριάς

  • Published in Karate

Σε μια όμορφη και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Σύλλογο Παραδοσιακού  καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» τα εγκαίνιά του.

 Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση τιμώντας τον νέο προπονητή του Συλλόγου Κρίσιλα Ιωάννη, που παρέλαβε τη σκυτάλη από τον δάσκαλο του Κοσμίδη Γεώργιο. Ο Γιάννης υπήρξε μαθητής της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Kαράτε Βόλου από τα 5 του χρόνια και πρωταθλητής κατακτώντας μετάλλια με τον σύλλογο και την εθνική ομάδα. Σπούδασε στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και απέκτησε το δίπλωμα του Προπονητού Φυσικής  Αγωγής με ειδικότητα στα Μαχητικά Αθλήματα και στο ΚΑΡΑΤΕ, Δίπλωμα Β’ κατηγορίας , όντας ο μόνος στην Κεντρική Ελλάδα - Θεσσαλία.

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό από τον πατέρα Βαρνάβα. Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός του προπονητή Γιώργου Κοσμίδη, ο οποίος έκανε μια ανασκόπηση στην πορεία του Συλλόγου, με έτος ιδρύσεως το 1992, στους εκπαιδευτές που βοήθησαν τον Σύλλογο Μπαμπαλίτσα Χρήστο, Ευαγγελιδάκη Γιώργο, Τσιάρα Δημήτριο, Χονδρό Χάρη και τα τελευταία δύο χρόνια Φιλιπόνη Μαρία και Κοσμίδου Βίκυ.

Επίσης αναφέρθηκε στη σημαντική βοήθεια των γονέων, που στήριξαν τα δύσκολα χρόνια τον Σύλλογο και συντέλεσαν στο να παραμείνει ενεργός.

Έπειτα, χαιρετισμό απηύθυνε ο παρευρισκόμενος καλεσμένος βουλευτής Μαγνησίας Μπουκώρος Χρήστος, μιλώντας για την πορεία του Γιάννη Κρίσιλα όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθώντας τον δημοσιογραφικά. Προσκεκλημένοι ήταν και άλλοι βουλευτές του νόμου Μαγνησίας, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ευχητήρια επιστολή για καλή αγωνιστική πορεία  απέστειλε και  η Αντιπεριφερειάρχης  Μαγνησιάς  κ . Δωροθέα Κολινδρίνη, η οποία δεν παρευρέθη στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών της.

Αμέσως  μετά  τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής του συλλόγου, ο οποίος, αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους επίσημους προσκεκλημένους έναν - έναν ξεχωριστά, στη συνέχεια απένειμε  τιμητικές πλακέτες  σε δυο ανθρώπους που βοήθησαν και στήριξαν την πορεία  και την εξέλιξη του στο άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ, τον δάσκαλο του Γιώργο Κοσμίδη για την πολύτιμη βοήθεια του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στον Επίκουρο  Καθηγητή του Σ.Ε.Φ.Α.Α.-Τ.Ε.Φ.Α.Α.  Ζαγγελίδη Γεώργιο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη βοήθεια του όλα τα  χρόνια στο Πανεπιστήμιο.

Ακολούθησε επίδειξη των τμημάτων του Συλλόγου με παραδοσιακές τεχνικές και τεχνικές αυτοάμυνας από του μικρούς αθλητές. Τεχνικές αυτοάμυνας παρουσίασαν οι πρωταθλητές του Συλλόγου της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Shinkyokushinkai KAΡΑΤΕ Bόλου Σιούρας Βίκτωρας και Τζάλλας Μιχάλης, οι οποίοι παρουσίασαν και το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ, ενώ ο τελευταίος εκτέλεσε το ΚΑΝΚU DAI ΚΑΤΑ.

 Την όμορφη εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους προπονητές από τη Λάρισα και τον Παλαμά, οι  Κώστας  Γαλλιός, Αθανάσιος Τζίρας και Δαλαμάγκας Γεώργιος, η εκπαιδευτής Αχιλλαδέλη Μαρία, ο Πέτρου Απόστολος καθώς και oι εκπαιδευτές από τον Βόλο της  ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Shinkyokushinkai Χονδρός Χάρης  και  Παϊτήρης Παναγιώτης και από το Στεφανοβικείο η Φιλιπόνη Μαρία, φανερώνοντας  την αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη που υπάρχει σε όλα τα Μέλη της Ένωσης εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai  KARATE.

Ο Σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» θα καλλιεργεί, όπως έκανε όλα τα χρόνια, το παραδοσιακό Shinkyokushinkai KARATE και το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΡ ΚΑΡΑΤΕ, με στόχο την ανάπτυξη του στην πόλη  της Αγριάς και τη γνωριμία του στη νεολαία, με στόχο την αναζήτηση και προώθηση νέων ταλέντων.