noodles volos banner

Στη τελική ευθεία για το Πανευρωπαϊκό η ελληνική oμάδα Shinkyokushinkai

  • Published in Karate

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ελληνικής oμάδας Shinkyokushinkai της Ένωσης Εκπαιδευτών για τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νέων και Κύπελλο Ανδρών-Γυναικών Ανοικτής Κατηγορίας στις 25-26 Νοεμβρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Με πλήρη ομάδα το ελληνικό Shinkyokushinkai για πρώτη φορά συμμετέχει σε ένα τόσο μεγάλο Πρωτάθλημα με πέντε αθλητές και τρεις αθλήτριες, τρεις προπονητές, επτά εθνικούς Διαιτητές και έναν αρχηγό αποστολής.

Συγκεκριμένα την ελληνική ομάδα αποτελούν οι:

Γεωργαλή Μαρία, Τζάλλα Μιχάλη και Νίκο Φωτίου (της Ακαδημίας Shinyokushinkai Βόλου)

Κόρακας Αλέξανδρος (του Συλλόγου Shinkyokushinkai Λάρισας)

Φλώρου Χαρά (του Συλλόγου «Μονομάχοι» Παλαμά-Καρδίτσας)

Γεράσιμος Γεωργιάδης (του Συλλόγου «Αριστοτέλης»  Κιλκίς)

Καρπουζής Αλέξανδρος (του Συλλόγου Ξάνθης)

Τσακίρη Ραφαέλα (του Συλλόγου «Φίλιπποι» Καβάλας)

Προπονητές είναι οι Παπαδόπουλος Γρηγόριος, Γιαννάκης Νικόλαος με επικεφαλής της τεχνικής ομάδας Shihan τον Μελικιάδη Οτάριο, Branch Chief Βορείου Ελλάδος.

Διαιτητές -Κριτές είναι οι Shihan Κώστας Γαλλιός, οι Sensei Τζίρας Αθανάσιος, Δαλαμάγκας Γεώργιος, Σκαπή Ειρήνη και οι Sempai Δεληγιάννης Νίκος, Ταμουρίδης Χρήστος, Μαρία Αχιλλαδέλη και Πέτρου Απόστολος.

Αρχηγός αποστολής ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης, ο οποίος θα ψηφίσει για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης ΈΚΟ. Ο Έλληνας αρχηγός, Εκπρόσωπος Διεθνής Διαιτητής δε θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Διαιτητής για πρώτη φορά από το 2000 λόγω της πρόσφατης επέμβασης στο ισχίo του.

Βοηθός του στην αποστολή για την οργάνωση και τη διοικητική μέριμνα ο Sempai Νίκος Δεληγιάννης.