noodles volos banner

Τέσσερις Βολιώτες στο Παγκόσμιο Kyokushinkai Παίδων-Εφήβων

  • Published in Karate

Τέσσερις αθλητές θα έχει ο Βόλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate Παίδων-Εφήβων της KWU (Kyokushin World Union) σε Knock Down αγώνες πλήρους επαφής. Πρόκειται για τους Τσακόγια Αθανάσιο, Μένα Τζίμη, Δαδάνη Αποστόλη και Νίνο Γιώργο του Συλλόγου Kyokushin Karate Βόλου (Παγασών 119).

Το εν λόγω Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου του 2016 στη Βάρνα της Βουλγαρίας με τη συμμετοχή περίπου 500 αθλητών-αθλητριών και  100 κρατών που ανήκουν στις Παγκόσμιες Οργανώσεις του Kyokushinkai karate. To Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Kyokushinkai karate θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα του κόσμου, αφού οι αθλητές αγωνίζονται χωρίς προστατευτικά και με πλήρη επαφή.

Οι 4 αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν επιλέχτηκαν από την Τεχνική επιτροπή του συστήματος και την Εκπρόσωπο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kyokushinkai - KWF κ. Στεφάνου Κυριακή, η οποία εκπροσωπεί επάξια τη χώρα μας από το 2009 σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις. Για ακόμη μία φορά θα παραστεί και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Γενική Συνέλευση Εκπροσώπων.

Οι 4 αθλητές μας προπονήθηκαν εντατικά με την κ. Στεφάνου, ώστε να εκπροσωπήσουν την χώρα μας με αξιώσεις για μια καλή παρουσία και διάκριση. Η ελληνική πενταμελής αποστολή αποτελείται από την Εκπρόσωπο της KWF και Ευρωπαίοι διαιτητή κ. Στεφάνου Κυριακή και από 4 αθλητές:  Μένα Τζίμης στην κατηγορία Εφήβων  -65κιλών, Τσακόγιας Αθανάσιος στην κατηγορία Παίδων -55κιλών, Νίνος Γεώργιος  στην κατηγορία Παίδων -60 κιλών και Δαδάνης Αποστόλης στην Κατηγορία Παίδων -65 κιλών.

Το εν λόγω Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ένωσης Kyokushin-KWU με τη συμμετοχή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kyokushinkai Karate-KWF του Shihan Loek Hollander 8 Dan.

Στόχος αυτής της Παγκόσμιας Διοργάνωσης, όπως δηλώνουν οι διοργανωτές, είναι να συμμετέχουν οι καλύτεροι μικροί αθλητές με στόχο την αγωνιστική εμπειρία και την ανάδειξη του Kyokushin Karate στην πρώτη θέση όλων των στυλ, καθώς το δυναμικό στυλ του Kyokushinkai γνωρίζει ιδιαίτερα στις μέρες μας πολύ μεγάλη άνοδο με δεκάδες εκατομμύρια αθλητές ανά τον κόσμο. 

Οι τέσσερις αθλητές του συλλόγου μας θα συνεχίσουν ην σκληρή προετοιμασία τους έως το τέλος Νοεμβρίου με στόχο τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Ο Σύλλογος του Kyokushinkai Karate Βόλου(Παγασών 119) από το έτος 1989 έχει χαρίσει πολλές και μεγάλες επιτυχίες τόσο στην πόλη όσο και στη χώρα μας σε Βαλκανικά, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Επίσης ο σύλλογος είναι από τους λίγους στην Ελλάδα που έχει την παγκόσμια αναγνώριση και δικαίωμα να συμμετέχουν οι αθλητές του κάθε χρόνο σε όλες τις μεγάλες και επίσημες διοργανώσεις σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, ενώ οι καταξιωμένοι και έμπειροι προπονητές Στεφάνου Ιωάννης, Στεφάνου Κυριακή, προπονητές Καράτε της Γ.Γ. Αθλητισμού, και ο Στεφάνου Μάριος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάνουν στους αθλητές του συλλόγου μας τη σωστή διαπαιδαγώγηση και τους διδάσκουν τα μυστικά του πρωταθλητισμού!

Last modified onFriday, 04 November 2016 23:17