noodles volos banner

Βολιώτικες παρουσίες σε τουρνουά Shinkyokushinkai στην Κροατία

  • Published in Karate

Στο 21ο Διεθνές τουρνουά του Shinkyokushinkai BRANKO BOSNJAK MEMORIAL συμμετέχει η Ένωση εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai την 22 Οκτωβρίου στο Samobor της Κροατίας.

Το τουρνουά πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη μνήμη ενός Αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος προσέφερε πολλά στο άθλημα και βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη του στην Κροατία και στο οποίο θα λάβουν μέρος 10 χώρες.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από μια αθλήτρια, τη Γεωργαλή Μαρία από τον Βόλο, που θα αγωνιστεί στα +65 κιλά Γυναικών και έναν αθλητή, τον Καρπουζή Δαμιανό από την Ξάνθη στα -80 κιλά Ανδρών, τον αρχηγό-εκπρόσωπο Γιώργο Κοσμίδη, τον Branch chief Βορείου Ελλάδος Shihan Mελικιάδη Οτάριο, τον Sempai Δεληγιάννη Νικόλαο ως κριτή, τον sempai Παπαδόπουλο Γρηγόριο ως Coach και την οικογένεια Άγγελου Δεληγιάννη ως επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος έλαβε προσωπική πρόσκληση από τον αρχηγό του Shinkyokushinkai της Κροατίας Shihan Milan Carasic, προκειμένου να παρευρεθεί ως επίσημος καλεσμένος του αλλά και ως Διεθνής Διαιτητής, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πρωτάθλημα.

Η ολιγομελής  ελληνική αποστολή αναχωρεί την Πέμπτη 20η Οκτωβρίου για την Κροατία οδικώς, με την ελπίδα ότι θα πραγματοποιήσει μια αξιόλογη εμφάνιση και θα διεκδικήσει κάποιες διακρίσεις.

Η ένωση ελληνικού Shinkyokushinkai  αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φίλους χορηγούς, την καφετέρια ROUTE 66  και το τσιπουράδικο «τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ», για  την οικονομική βοήθεια  και στήριξη στην αντιμετώπιση των οδοιπορικών εξόδων της αποστολής, συμβάλλοντας σημαντικά στη συμμετοχής της Ελληνικής Ομάδος στους αγώνες.