noodles volos banner

Αγώνες νοκ-ντάουν καράτε την Κυριακή στο Βόλο

  • Published in Karate

Πρωτάθλημα νοκ-ντάουν διοργανώνει στον Βόλο η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ. Οι αγώνες γίνονται σε συνεργασία με τα μέλη της επιτροπής κεντρικής Ελλάδας, τον πρόεδρο Χαράλαμπο Ευθυμιάδη, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛ.Ο.Κ Αθανάσιο Καραπλιάγκο, την γραμματέα Γεωργία Αϊστράτη και τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής Ιωάννη Στεφάνου.

Θα λάβουν μέρος οι σύλλογοι που είναι αναγνωρισμένοι από την ΕΛ.Ο.Κ και καλλιεργούν το άθλημα του νοκ ντάουν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή την στιγμή ανήκουν στην ΕΛ.Ο.Κ τα συστήματα του νοκ ντάουν καράτε, το Kyokushinkai με τον εκπρόσωπο Ελλάδας Shihan Ιωάννη Στεφάνου και το Shidokan με τον Εκπρόσωπο Shihan Τιμολέοντα Κατσούρα. Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στον Βόλο την Κυριακή 15 Μαίου στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνίας με τις κατηγορίες κούμιτε (αγώνες μεταξύ δύο αντιπάλων με πλήρη επαφή) και τα κάτα (αγώνες τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους).

Οι αθλητές θα αγωνιστούν στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών (18-21 ετών) και Ανδρών Γυναικών (21+ ετών). Την διοργάνωση των αγώνων στον Βόλο έχουν αναλάβει από κοινού οι Τιμολέων Κατσούρας και Ιωάννης Στεφάνου.