noodles volos banner

Καρατέκα από τον Βόλο στο πανευρωπαϊκό Full contact στη Γεωργία

  • Published in Karate

Για την Τιφλίδα αναχωρεί η ελληνική ομάδα του Shinkyokushinkai καράτε την Τετάρτη 11η Μαΐου όπου θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεων στους αγώνες πλήρους επαφής (Full Contact). Η ελληνική ομάδα αποτελείται από δύο αθλητές και δύο αθλήτριες, καθώς και έναν προπονητή και έναν διεθνή διαιτητή. Συγκεκριμένα, από το Κιλκίς συμμετέχουν ο Μελικιάδης Αριστοτέλης και η Μπέλλα Ανδρεανίδου και από τον Βόλο η Μαρία Γεωργαλή και ο Τζάλλας Μιχάλης. Προπονητής ο Shihan Μελικιάδης Οτάριο, επικεφαλής της αποστολής, ο αρχηγός-εκπρόσωπος του στυλ στην Ελλάδα Shihan Γιώργος Κοσμίδης, διεθνής διαιτητής εκπρόσωπος της WKO-WFKO-JFKO παγκόσμιας οργάνωσης Full Contact.
Η ελληνική ομάδα ευελπιστεί σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, σε μια κορυφαία διοργάνωση όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι και oι μαχητικότεροι αθλητές από 35 χώρες της Ευρώπης-μέλη της Ευρωπαικής Οργάνωσης Shinkyokushinakai Karate. Στο περιθώριο των αγώνων και στη γενική συνέλευση των αρχηγών-εκπροσώπων, ο Έλληνας εκπρόσωπος θα θέσει το θέμα της αναγνώρισης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FULL CONTACT από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την επιτακτική ανάγκη να ιδρύσουν ολες οι χώρες Εθνικές Ομοσπονδίες FULL CONTACT.
Τέλος, η Ένωση Ελληνικού SHINKYOKUSHINKAI KARATE ευχαριστεί θερμά τον λογιστή Λιβογιάννη Δημήτριο για την ευγενική του χορηγία, οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των οδοιπορικών εξόδων της αθλήτριας Mαρίας Γεωργαλή από τον Βόλο.