noodles volos banner

Πολυνίκης ο….. ”Πολυνίκης Βόλου”

  • Published in Karate

Ένα πλούσιο σε εμπειρίες και μετάλλια πρωινό έζησαν οι αθλητές καράτε του «Α.Σ. Πολυνίκης Βόλου» την Κυριακή 13/12/2015. Οι αθλητές του συλλόγου έλαβαν μέρος στο «Κύπελλο Καράτε Έγχρωμων και Μαύρων  Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος που διεξήχθη στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε  υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ. Τον σύλλογο αντιπροσώπευσαν 17 αθλητές, λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες KUMITE και KATA.

Τα αποτελέσματα των αθλητών ήταν άξια συγχαρητηρίων καθώς στους αγώνες KUMITE κατάφεραν να βγουν νικητές στους 12 από τους 15 αγώνες! Αντίστοιχη πορεία είχαν και στους αγώνες KATA όπου πανηγύρισαν 10 νίκες! Η συγκομιδή μεταλλίων του συλλόγου τον ανέδειξε στην 1η  θέση των συλλόγων της Μαγνησίας και στην 4η της γενικής κατάταξης του κυπέλλου! Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπαδημητρίου Ιωάννης ήταν φανερά ενθουσιασμένος τόσο από την προσπάθεια των αθλητών όσο και από την πορεία του συλλόγου, ο οποίος κατατάσσεται πλέον σε έναν από τους ισχυρότερους της πόλης μας. Οι αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν είναι οι εξής:
-ΑΓΩΝΕΣ KUMITE Χρυσό μετάλλιο: 
ΓΙΑΛΑΜΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΣΑΚΑΒΑΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   
Αργυρό μετάλλιο:  ΒΑΪΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΦΩΤΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΤΣΟΥΛΑΝΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
-ΑΓΩΝΕΣ KATA
Χρυσό μετάλλιο:  ΚΑΛΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΣΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΖΙΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΑΒΒΑΣ
Αργυρό μετάλλιο:  ΚΟΥΚΙΟΣ ΦΟΙΒΟΣ, ΚΑΛΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΙΤΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Χάλκινο μετάλλιο ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
Συνολικά οι αθλητές συγκέντρωσαν 18 μετάλλια, 10 χρυσά, 5 αργυρά και 3 χάλκινα. Ο προπονητής του συλλόγου Άγγελος Κορομιλής, αναγνωρισμένος προπονητής από την Γ.Γ.Α και την ΕΛ.Ο.Κ και η Ελένη(Νέλη) Κόκοβα  συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες. Ο Α.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει αθλητές και γονείς για την προσπάθεια αλλά και την στήριξή τους.