noodles volos banner

Πετυχημένη η πρώτη διοργάνωση της ΕΛΟΑΜΠΕ στον Βόλο

  • Published in Karate

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Ελλάδος της νεοϊδρυθείσης Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας στον Βόλο την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Δεκαέξι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 270 αθλητές συμμετείχαν στην πρώτη παρθενική διοργάνωση της ομοσπονδίας που καλλιεργεί την μαχητική τέχνη Full Contact στην κεντρική Ελλάδα με έδρα τον Βόλο.

Οι προπονητές και εκπαιδευτές που έδωσαν το "παρών" και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία της διοργάνωσης ήταν οι Γιώργος Κοσμίδης, Μελικιάδης Οτάριο, Γαλλιός Κώστας, Τρενίδης Στέφανος, Μπίλας Νικόλαος, Ρόμπος Γεώργιος, Τζίρας Αθανάσιος, Παπαβασιλείου Νίκος, Ζήσης Παπαγεωργίου, Δαλαμάγκας Γιώργος, Ασέρ Σταύρος, Αθανάσιος Καπνάς, Κώστας Νακόπουλος, Παπαγιαννίδης Φίλιππος, Κεσίδης Βιάτσεσλαβ, Γαλάνης Δημήτριος, Πλιάτσικας Γιώργος, Μπαρμπούτης Ανέστης, Κάλλης Κυριάκος, Παϊτήρης Παναγιώτης και Πουτσιάκας Κων/νος.
Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Hanshi Βαρελόπουλος Νικόλαος για την προσσφορά του στο Kyοkushinkai καθώς ήταν αυτός που έφερε το στυλ στην Ελλάδα αλλά και οι χορηγοί Σιούρας Νικόλαος, εταιρεία Γιώτης και η Ilios Shipping CO.S.A. Οι αγώνες διεξήχθησαν με υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο με πειθαρχία, σεβασμό στους κανονισμούς του Full Contact τόσο από τους αθλητές όσο και από τους προπονητές. 
Στην τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε επίδειξη κανονισμών των αγώνων από τους εκπαιδευτές Τσιάρα Δημήτριο και Χονδρό Χάρη. Επίδειξη όμως παρουσίασε και ο προπονητής Δαλαμάγκας Γεώργιος του συλλόγου Λάρισας, εκτελώντας kata και πραγματοποιώντας σπασίματα tameshiwari καθώς και επίδειξη μαζί με έναν μικρό αθλητή.
Στο τέλος του πρωταθλήματος βραβεύθηκαν οι 3 πρώτοι σύλλογοι με τα περισσότερα χρυσά μετάλλια. Πρώτος σύλλογος με τις περισσότερες διακρίσεις αναδείχθηκε η Ακαδημία Shinkyokushinkai Bόλου με προπονητή τον Γιώργο Κοσμίδη, δεύτερος αναδείχθηκε ο σύλλογος kyokushinkai Λάρισας με προπονητές τους Τζίρα Αθανάσιο και Δαλαμάγκα Γεώργιο και τρίτος σύλλογος οι "Γενναίοι" Aθηνών με προπονητή τον Γεώργιο Ρόμπο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για τον νέο Shihan Μελικιάδη Οτάριο, ο οποίος παρέλαβε το 5ο daΝ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WKO.