noodles volos banner

Αγώνες καράτε στη Ν. Ιωνία στις 29/11

  • Published in Karate

Το Κύπελλο Ελλάδος όλων των κατηγοριών διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής Full Contact την Kυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου.
Θα λάβουμ έρος 20 σύλλογοι από Αθήνα, Ρόδο, Χανιά, Ξάνθη, Κιλκίς, Νέα Σάντα Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λάρισα, Λαμία, Καρδίτσα, Κοζάνη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Φιλίππους Καβάλας και Βόλο. Είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση της νεοϊδρυθείσης ομοσπονδίας πλήρους επαφής ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.,η οποία έχει έδρα τον Βόλο (Αλεξάνδρας 50- Ροζού) και έχει στην δύναμη της Συλλόγους που καλλιεργούν τα στυλ Shinkyokushinkai, Αshihara, Kyokushinkai, Βudokan, Sokyokushinkai καθώς και όλα τα στυλ και τις οργανώσεις που προέρχονται από τον ιδρυτή του Kyokushinkai, Sosai Masutatsu Oyama.
Το ΔΣ της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε, ο πρόεδρος Αλέκος Βούλγαρης, ο αναπληρωτής Πρόεδρος Χαρβάλας Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Μπέκας Θεοφάνης και ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κοσμίδης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ -ΔΟΕΠΑΠ κ. Βλιώρα Γεώργιο και το ΔΣ. των Δημοτικών επιχειρήσεων για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου καθώς και τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο και Αντιδήμαρχο κ. Πέγιο Δημήτριο για την αθλοθέτηση και οικονομική στήριξη του 1ου Κυπέλλου Ελλάδος της Ομοσπονδίας. Οι αγώνες θα είναι πλήρους επαφής με τους κανονισμούς διαιτησίας της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας WKO. Η έναρξη θα γίνει στις 09:00π.μ. και η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 12μ.μ. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.