noodles volos banner

Με επιτυχία το Summer Camp του Γ. Στεφάνου στη Σκιάθο

  • Published in Karate

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στη Σκιάθο η διοργάνωση του 6ου “Greek summer camp” του Kyokushinkai karate της χώρας μας όπου έδωσαν το “παρών” προπονητές και αθλητές τόσο της Πανελλήνιας Οργάνωσης όσο και του εξωτερικού.
Διεξήχθη από την Τετάρτη 8 έως και την Κυριακή 12 Ιουλίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ. Επίσημος προσκεκλημένος δάσκαλος που δίδαξε στο καμπ ήταν ο παγκοσμίου φήμης Ιάπωνας Σιχάν Κατσουχίτο Γκοράι 6Dan, Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate και μέλος της τεχνικής και εξεταστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης.
Ήρθε στην χώρα μας για πρώτη φορά και δήλωσε πολύ ευτυχής που είχε τη χαρά να επισκεφτεί ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας, ενώ ήταν μοναδική εμπειρία για τους Έλληνες και ξένους που είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά.
Το τετραήμερο πρόγραμμα του Summer Camp περιλάμβανε τρεις προπονήσεις ημερησίως συνδυάζοντας εκπαίδευση τόσο σε συνθήκες βουνού όσο και θάλασσας. Από το εξωτερικό συμμετείχαν αθλητές από την Ουγγαρία. Ο Ιωάννης Στεφάνου βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον μεγάλο Ιάπωνα δάσκαλο για την προσφορά του στο καμπ καθώς και τον εκπρόσωπο της Ουγγαρίας Shihan Karoly Halasz για τη συμμετοχή του.