noodles volos banner

Εξετάσεις βαθμών στο σύλλογο του Γ. Στεφάνου

  • Published in Karate

Από την Πανελλήνια Οργάνωση Kyokushinkai karate ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των προαγωγικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Αρχηγείο της Πανελλήνιας Οργάνωσης στον Βόλο στις 22 Δεκεμβρίου. Τις εξετάσεις διοργάνωσε ο Ιωάννης Στεφάνου, πτυχιούχος προπονητής καράτε της Γ. Γ. Γραμματείας Αθλητισμού και αφορούν την τρίτη και τελευταία εκπαιδευτική περίοδο του 2014. Η εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από τον Ιωάννη Στεφάνου 4 Dan Αρχηγό-Εκπρόσωπο του Kyokushinkai karate στη χώρα μας, αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής & Παγκόσμιας Οργάνωσης  του Kyokushinkai Karate καθώς και την  εκπαιδευτή του Kyokushinkai Karate Κυριακή Στεφάνου, Μαύρη Ζώνη 3 Dan.

Στις εξετάσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Kyokushinkai karate τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα πάντα με τα ιαπωνικά πρότυπα του συστήματος, του ιδρυτού Sosai Masutatsu Oyama. Όλοι οι παρευρισκόμενοι φίλοι και γονείς των αθλητών εντυπωσιάστηκαν με την άψογη εκτέλεση των τεχνικών που στο σύνολό της πλησίασε την τελειότητα προβάλλοντας έτσι την άριστη κατάσταση των αθλητών.
Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος και κατέκτησαν επιτυχώς το βαθμό του 10 KYU οι αθλητές: Γκαραγκάνη Ιωάννα, Δημητροπούλου Νεφέλη, Κανέλος Ιωάννης, Μπασδάνη Δήμητρα, Νέστορα Μαρίνα και Βασιλειάδου Αλεξάνδρα
9KYU oι αθλητές: Ζιώγας Σπύρος, Αποστολάκη Δήμητρα, Λάλα Εμιλιάνα και Λαράι Μάξιμος
8 KYU οι αθλητές: Μυλωνά Μαρία-Χριστίνα και Ευαγγελόπουλος Ιωάννης
7 KYU οι αθλητές: Πλιάτσικας Νικόλαος και Σκυλοδήμος Παύλος
5 KYU οι Αθλητές: Ζαχαριουδάκης Αντώνης και Παυλίδη Ευαγγελία
4 KYU οι αθλητές: Κωνσταντάκης Βασίλης, Κορωναίος Σπυρίδων, Καντίκος Ραφαήλ
3KYU οι Αθλητές: Μπουρτζής Χρήστος, Καρβούνη Αγάπη, Κουνάρα Φαίη, Κουνάρας Κυριαζής, Καραμπίνας Κωνσταντίνος, Νικολάου Μιχάλης και Τσαμπαρλής Ερωτόκριτος.
Επίσης αξίζει να αναφέρουμε για τους 6 μικρούς αξιόλογους αθλητές του συλλόγου που μετά τις επιτυχείς εξετάσεις κατέκτησαν το 1 DAN του Kyokushinkai Karate τον Ιούνιο του 2014 περνώντας όλα τα τεστ των πολύωρων εξετάσεων και πρόκειται για τους Αλιώρη Παναγιώτη, Ζήση Αθανάσιο, Τάκη Πάρη, Πρωτοψάλτη Παναγιώτη, Νικολιάδη Ιωάννη και Κουτσογιώργο Νικόλαο.
Ο Ιωάννης Στεφάνου εξήγησε στους αθλητές της μαύρης ζώνης 1 Dan ότι το καράτε τώρα αρχίζει γιατί τώρα είναι έτοιμος και ώριμος ο αθλητής του καράτε να φτάσει ψηλά τόσο αγωνιστικά αλλά και σαν μέλος της κοινωνίας μας αξιοποιώντας σωστά τις γνώσεις του αθλήματος τον αυτοέλεγχο, την εγκράτεια, τον σεβασμό, την υπομονή και την επιμονή. 

Δελτίο Τύπου