noodles volos banner

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το summer camp της kyokushinkai καράτε

  • Published in Karate

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  και φέτος το καθιερωμένο  Ελληνικό, SUMMER CAMP SHIN-KYOKUSHINKAI KARATE «Σκιάθος 2014», περιοχή Κουκουναριές, από 25 μέχρι 29 Ιουνίου.  Στη διοργάνωση, την οποία επιμελήθηκε η Ακαδημία Shin-kyokushinkai, o Σύλλογος Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου, συμμετείχαν 35 Αθλητές και εκπαιδευτές από τη Γεωργία (Τιφλίδα), από τη Γερμανία και από την Ελλάδα και προπονήθηκαν καθημερινά τέσσερις ώρες (πρωί -απόγευμα) στην όμορφη παραλία της Σκιάθου Κουκουναριές, ενώ διέμειναν  στο πανέμορφο ξενοδοχείο  Skiathos Palace.
Επίσημοι  προπονητές -εκπαιδευτές της Παγκοσμίου Οργάνωσης Shin –kyokushinkai  KARATE, οι Shihan Κοσμίδης Γιώργος  5DAN  (Αρχηγός εκπρόσωπος της Ελλάδος από τον Βόλο), Shihan Avdantil Shengelia  5 Dan (Αρχηγός εκπρόσωπος της Γεωργίας), Sensei Μελικιάδης Οτάριο 4 DAN (Branch chief Βορείου Ελλάδος από το Κιλκίς) και ο Sensei Ευαγγελιδάκης Γιώργος 3 DAN (Αντιπρόεδρος της Ένωσης εκπαιδευτών του Ελληνικού Shin-kyokushinkai karate από την Ρόδο), οι οποίοι δίδαξαν παραδοσιακό Shin-kyokushinkai, ΚΑΤΑ (ανάλυση BUNKAI), αγωνιστικές τεχνικές, ΚΟΥΜΙΤΕ.
Στο τέλος του σεμιναρίου, οι Δάσκαλοι πραγματοποίησαν εξετάσεις προαγωγής βαθμού 1ου DAN και 4 KYU, κατά τα Ευρωπαϊκά και Ιαπωνικά πρότυπα. Στις εξετάσεις που κράτησαν τρεις ώρες στα ΚΙΧΟΝ και στα ΚΑΤΑ και 1 ώρα στο ΚΟΥΜΙΤΕ, προήχθησαν  στο 1ο DAN (Μαύρη Ζώνη),  οι Κοσμάς Βασίλειος (Ακαδημία Βόλου), Νταμοτσίδης Δημήτριος (Πολύκαστρο -Κιλκίς), Αντωνιάδου Ευγενία (Πολύκαστρο-Κιλκίς) και στο 4 ΚΥU (Πράσινη ζώνη), Μπέλλα Ανδρεανίδου  (Κιλκίς). 
Στο SUMMER CAMP, συμμετείχε ο Γενικός Διευθυντής όλων των Αθλημάτων του Υπουργείου Αθλητισμού  της Γεωργίας ΙRAKLI  DOLABERITZE,  2 DAN Shinkyokushinkai , ένθερμος υποστηρικτής του ΚΑΜΠ , ο όποιος διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον Έλληνα εκπρόσωπο και την Ένωση εκπαιδευτών .Από την Ελλάδα , εκτός των προπονητών -δασκάλων συμμετείχαν οι Κεσίδης Βιάτσεσλαβ 2 DAN ( Πολύκαστρο), ο Δάσκαλός του Shito Ryo Δανδής Ιωάννης (από τα Φάρσαλα), με αθλητές του , φίλος και συνεργάτης του Γιώργο Κοσμίδη στην Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ. Η Ταχτίδου Νίκη από την Γερμανία, όπου δραστηριοποιείται  και ,προετοιμάζεται να δημιουργήσει Σύλλογο με την Ελληνική κοινότητα του Μονάχου .Καθώς και από τον Βόλο οι Sempai Ποζαπαλίδης Ηρακλής (εκπαιδευτής Συλλόγου Τσαγγαράδας -Κισσού), Καρακώστας Ιωάννης και Άρης Σπυρόπουλος , Μπέκας Βασίλειος, Σιούρας Βίκτωρ, Κουτσοβαγγέλη Ελένη και Κεσμετζή Ειρήνη. Στο τέλος του Καμπ, το Ξενοδοχείο Skiathos Palace, οργάνωσε το Sayonara Party (αποχαιρετιστήριο πάρτι), όπου οι διοργανωτές απένειμαν τιμητικές πλακέτες όλους τους δασκάλους και προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.
 Η Ένωση εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει  τον τηλεοπτικό Σταθμό Θεσσαλίας ΑΣΤΡΑ, που κάλυψε όλη την διοργάνωση , ως  χορηγός επικοινωνίας , τον παρουσιαστή Δημήτρη Μαρέδη για την εκπομπή παρουσίαση των δασκάλων και εκπαιδευτών στην Σκιάθο (Μπούρτζι). Ευχαριστούν επίσης  τον Δήμο Σκιάθου, τον απερχόμενο Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Διολέτα Δημήτριο, για την  παραχώρηση διευθέτηση του Χώρου στον βιότοπο στις Κουκουναριές, καθώς και τούς Αδελφούς Δερβένη (του SkiathosPalace) και το προσωπικό για την άριστη εξυπηρέτηση και σέρβις στο Ξενοδοχείο .Τέλος ευχαριστούν τον Ιατρό ειδικό παθολόγο  Σωτηρόπουλο Θάνο, για την Ιατρική περίθαλψη και φροντίδα  όλων  των  συμμετεχόντων  καθόλη την διάρκεια του καμπ.
Το Ελληνικό Summer Camp του Shin-kyokushinkai KARATE ,είναι πλέον θεσμός και αποτελεί ένα από τα διασημότερα ΚΑΜΠ της Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shin-kyokushinkai , όπου πάντα εκδηλώνεται το ενδιαφέρον από πολλούς Ευρωπαίους δασκάλους να συμμετέχουν και να διδάξουν σ’ αυτό.
Από το 1998 , ανελλιπώς διοργανώνεται και στηρίζει  την ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού στην περιοχή, αφού  από  τους  συμμετέχοντες  πολλοί  είναι  αυτοί  που επιλέγουν την Σκιάθο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές . Ο Δήμος μέχρι σήμερα στήριζε την διοργάνωση και αποτελούσε αρωγός στην πρωτοβουλία και προσπάθεια αυτή, που θα συνεχίσει και για τα επόμενα χρόνια.