noodles volos banner

Διάκριση στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων

  • Published in Karate

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το πρωτάθλημα καράτε Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, με την υποστήριξη της ΕΛ.Ο.Κ. το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Γουδί. Στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από το Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Οι αθλητές της Ακαδημίας Βόλου κατέκτησαν 2 μετάλλια, ένα χρυσό με την Κοσμίδου Βίκυ στην κατηγορία -55 κιλά Γυναικών και ένα αργυρό με τον Τζιωρτζιώτη Δημήτριο στην κατηγορία ανδρών -75 κιλά. Η Βίκυ εκπροσώπησε το Λιμενικό Σώμα, με προπονητή τον κ. Βαγιακάκο Κων/νο, ενώ ο Δημήτρης την Πολεμική Αεροπορία, και οι δύο έιναι μόνιμοι υπαξιωματικοί.

Στην τελετή λήξης ανακοινώθηκε από τον αντιπλοίαρχο κ. Σπύρο Ανδριόπουλο Διευθυντή του Α.Σ.Α.Ε.Δ. η διεξαγωγή Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων μέσα στο 2014 και ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ. κ. Χρήστος Μπουλούμπασης τον διαβεβαίωσε ότι η Ομοσπονδία θα υποστηρίξει την διοργάνωση με όλα τα μέσα που διαθέτει.