noodles volos banner

Βολιώτες καρατέκα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kyokushinkai

Την πόλη και την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν αγωνιστικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate του 2015 στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων - Ανδρών – Γυναικών σε Knock-Down αγώνες πλήρους επαφής καθώς και στα Kata (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους), τόσο ο Εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου προπονητής του Συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου, όσο και οι αξιόλογοι αθλητές της Πανελλήνιας Οργάνωσης. Οι αθλητές που επιλέχτηκαν από τον Εκπρόσωπο κ. Ιωάννη Στεφάνου να εκπροσωπήσουν την Χώρα μας από την πόλη του Βόλου από τον Σύλλογο Kyokushinkai karate Βόλου είναι οι εξής: Στεφάνου Μάριος στην κατηγορία Ανδρών Κούμιτε -80 κιλών, Στεφάνου Ιωάννης στην κατηγορία ΚΑΤΑ Ανδρών, Διακομή Χρυσάνθη στην κατηγορία ΚΑΤΑ Γυναικών, και από τον Σύλλογο Kyokushinkai Karate «Άθλησις» του προπονητή κ. Δημήτρη Δημάκη της Ν. Ιωνίας είναι οι εξής αθλητές: Δημάκης Δημήτριος στην κατηγορία ΚΑΤΑ Ανδρών, Γκαραγκούνης Ματθαίος στην κατηγορία Κούμιτε Παίδων -55 κιλών και Ράιου Βασιλική στην κατηγορία Κάτα Κορασίδων.

Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαΐου του 2015 στο Βερολίνο της Γερμανίας με την συμμετοχή 25 και πλέον κρατών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Οργάνωση του Kyokushinkai karate. To Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Kyokushinkai θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα του κόσμου αφού κάθε τετραετία στους πρώτους 10 καλύτερους του παγκόσμιου πρωταθλήματος οι μισοί είναι Ευρωπαίοι. Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Παρασκευή 8 Μαΐου και αποτελείται από 6 αθλητές & έναν Coach. Ο Αρχηγός εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate της χώρας μας κ. Ιωάννη Στεφάνου θα λάβει μέρος στους αγώνες των ΚΑΤΑ καθώς και στην συνάντηση των αρχηγών Εκπροσώπων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή το βράδυ 8 Μαΐου και στο σεμινάριο εξετάσεων διαιτησίας καθώς είναι και Ευρωπαϊκός Διαιτητής. Οι 6 αθλητές των Συλλόγων, Στεφάνου Μάριος, Δημάκης Δημήτριος, Διακομή Χρυσάνθη, Γκαραγκούνης Ματθαίος, Ράιου Βασιλική και Στεφάνου Ιωάννης θα αγωνιστούν το Σάββατο 9 Μάιου και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια  για την διεκδίκηση ενός μεταλλίου αγωνιζόμενοι με επαγγελματίες αθλητές του συστήματος του 1ου μεγάλου γκρουπ της Μητρικής Οργάνωσης ΙΚΟ1, της Οργάνωσης που ίδρυσε ο Sosai Masutatsu Oyamas και άφησε διάδοχό του τον Kancho Shokei Matsui. Τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα τιμήσει με την παρουσία του ο Ιάπωνας Αρχηγός της Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate Kancho Shokei Matsui 8 Dan καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate Shihan Katsuhito Gorai 6 Dan. Στο meeting των Αρχηγών – Εκπροσώπων Κρατών του Kyokushinkai Karate ο εκπρόσωπος της χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει και να προσκαλέσει όλους τους Εκπροσώπους Κρατών με τις ομάδες τους να παραστούν στο 6ο Διεθνές Summer Camp 2015 το οποίο θα διεξαχθεί 8 – 10 Ιουλίου στο πανέμορφο Νησί της Σκιάθου. Στο εν λόγω Summer Camp θα διδάξει ο διεθνούς φήμης Δάσκαλος Shihan Katsuhito Gorai 6 Dan, και θα είναι πρώτη φορά που τόσο υψηλόβαθμο στέλεχος της Παγκόσμιας Οργάνωσης θα επισκεφθεί την χώρα μας.

Την Κυριακή 10 Μάιου ο μεγάλος δάσκαλος και Αρχηγός της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kancho Shokei Matsui 8 Dan, θα διδάξει σε σεμινάριο αγωνιστικό και τεχνικό πρόγραμμα του δυναμικού Kyokushinkai Karate. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα έξοδα της αποστολής  τα αναλαμβάνουν οι σύλλογοι με τους αθλητές.

Τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων της Πανελλήνιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate, ο εκπρόσωπος του συστήματος στην Χώρα μας της Μητρικής Οργάνωσης IKO1 κ. Ιωάννης Στεφάνου καθώς και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης κ. Κων/νος Νασιούλης εύχονται καλό ταξίδι στην Ελληνική Αποστολή, ευχόμενοι κάθε δυνατή επιτυχία τόσο για την πόλη όσο και για την χώρα μας.