noodles volos banner

Διεθνείς επιτυχίες για τον σύλλογο τάεκβοντο Νέας Ιωνίας-Βόλου

Η μία επιτυχία μετά την άλλη έρχονται για τους αθλητές του συλλόγου μας τάεκβοντο Νέας Ιωνίας -Βόλου.

Στο 4th TOP TIRANA OPEN International Taekwondo Championship ο σύλλογός μας με προπονητή τον Ιωάννη Σταματίου έλαβε μέρος με πέντε αθλητές και κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν οι αθλητές μας: Μάρος Κωνσταντίνος, στην κατηγορία Senior-63 kg, Πασιούδης Θεόδωρης, στην κατηγορία  junior-63kg, Καπερώνης Κωνσταντίνος στην κατηγορία senior-58 kg, Ζαχαράκη Μαριτίνα στην κατηγορία gadets-55kg και Φραδέλος Χρήστος στη κατηγορία children -44kg. Σ’ ένα υψηλών απαιτήσεων διεθνές τουρνουά οι αθλητές μας στάθηκαν επάξια καταφέρνοντας να ανέβουν στο βάθρο των μεταλλίων και κάνοντάς τους ιθύνοντες του συλλόγου για άλλη μια φορά περήφανους! Πιο αναλυτικά η αθλήτρια Μαριτίνα Ζαχαράκη κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Αξίζει  να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά.                                                                                                  

Επίσης ο αθλητής Φραδέλος Χρήστος συμμετέχοντας  για πρώτη του φορά σε διεθνές τουρνουά   απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση ύστερα από πέντε αγώνες. Καθώς και ο αθλητής Καπερώνης Κωνσταντίνος κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του. Χάλκινο μετάλλιο και τρίτη θέση για τον αθλητή Μάρο Κωνσταντίνο.

Καταπληκτική εμφάνιση έκανε και ο αθλητής Θεόδωρος Πασιούδης, χάνοντας στη λεπτομέρεια.

Η αποστολή του TAEKWONDO Ν.ΙΩΝΙΑΣ-ΒΟΛΟΥ, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και πέρα από τις διακρίσεις  που πήρε έδειξε ήθος και σεβασμό προς τους συναθλητές της, δύο αξίες πολύ σημαντικές για το άθλημά! Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και στον προπονητή Ιωάννη Σταματίου για τη συστηματική του δουλειά και την αμέριστη συμπαράστασή του σε όλους του τους αθλητές.