noodles volos banner

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο νοκ ντάουν (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό σεμινάριο καράτε για τους κανονισμούς τους συστήματος Νοκ – Ντάουν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ. το σεμινάριο διεξήχθη στον Βόλο το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου.

Η επιτροπή διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ με τον Πρόεδρο κ. Νικήτα Ζαρουχλιώτη, τον Γραμματέα κ. Ιωάννη Στυλιανόπουλο και τα μέλη κ. Πλάτων Καραχάλιο, κ. Ιωάννη Μοσχοβά καθώς και η επιτροπή καράτε Κεντρικής Ελλάδος με τον Πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Ευθυμιάδη, τον Αντοπρόεδρο κ. Νικόλαο Μπαλάτσο, την Γραμματέα κ. Γεωργία Αιστράτη και τον υπεύθυνο διαιτησίας κ. Ευάγγελο Αθανασό.

Παρακολούθησαν την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση που έκαναν οι δύο Εκπρόσωποι Νοκ – Ντάουν κ. Λήο Κατσούρας Shidokan Karate και ο κ. Ιωάννης Στεφάνου του Kyokushinkai Karate και σχημάτισαν την πρώτη εντύπωση της τεχνοτροπίας και των κανονισμών διαιτησίας. Από την πρώτη επίσημη παρουσίαση του Νοκ – Ντάουν Καράτε στην Ελλάδα. Στο σεμινάριο ήταν παρόντες πολύ επίσημοι διαιτητές και προπονητές της ΕΛ.Ο.Κ καθώς και ο Πρόεδρος διαιτησίας Βορείου Ελλάδας κ. Ιωάννης Παραστρατίδης.

Στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα σεμινάρια και αφού οριστικοποιηθούν οι κανονισμού θα ακολουθήσουν και τα επίσημα πρωταθλήματα Νοκ – Ναουν καράτε υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και η επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας ευχαριστούν θερμά για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου τον Πρόεδρο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργο Βλιώρα και τον Διευθυντή Γραφείου Αθλητισμού κ. Γιώργο Χρήστου