noodles volos banner

ΜΜΑ: Διακρίσεις για τον Α.Ο. Βόλου

Στις 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Open Championship M.M.A. Tournament υπό την αιγίδα της SHOOTO HELLAS M.M.A.στο κλειστό Παλαίστρα σπορ Αγία Παρασκευή Αθήνα. 

Ο Α.Ο. ΒΟΛΟΥ κατάφερε να "κλέψει" τα βλέμματα των θεατών και αθλητικών παραγόντων από την εντυπωσιακή εμφάνιση των αθλητών του.
Συκγεκριμένα ο σύλλογος έλαβε μέρος με τρεις αθλητές, και με κόουτς τον πρωταθλητή ελλάδος του m.m.a. Κεχαγιά Ανδρέα κατάφερε να τους φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, και να κατακτήσουν: ο Κολάνης Δημήτρης -70κ. αργυρό μετάλλιο, Μιρτέλης Γιάννης -75κ. χρυσό μετάλλιο, και ο Κεχαγιάς Σταύρος +100κ χρυσό μετάλλιο, με τις επιτυχίες αυτές ο σύλλογος πήρε την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τουρνουά είναι το ανώτερο στην Ελλάδα της SHOOTO HELLAS M.M.A. οπού έρχονται μεγάλης κλάσης αθλητές διότι από τους αγώνες αυτούς διαλέγονται πολύ αθλητές για τα επαγγελματικά event,meeting,tournament,σε Ελλάδα και εξωτερικού με μεγάλα χρηματικά ποσά κέρδους.
Στους βολιώτες αθλητές έγινε πρόταση συνεργασίας από την επαγγελματική οργάνωση E.F.L. για το 2015 που αποδεικνύει την σοβαρή δουλειά που γίνεται από τον Κεχαγιά Ανδρέα για την ανάπτυξη του αθλήματος στο Βόλο και την βαθιά συμπαράσταση του στους αθλητές του για επαγγελματική καριέρα.

Το Μ.Μ.Α. είναι το πιο ρεαλιστικό σύστημα μάχης στο κόσμο με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες χορηγούς και χιλιάδες οπαδούς, διότι οι αγώνες έχουν μεγάλη ελευθερία χτυπημάτων όπως: πυγμαχία, λακτίσματα κυρίως από shotokan, taekwodo, ρίψεις από το Judo, τεχνικές πάλης,και κλειδιά Jiu Jitsu που το κάνουν στα μάτια του θεατή συναρπαστικό, κάτι που δεν έχουν τα παραδοσιακά μονότονα άλλα συστήματα μάχης.
Ο προπονητής και οι αθλητές ευχαριστούν τους χορηγούς: τον διευθυντή της εταιρίας T.S.P.G. SECURITY κ. Βαϊσμένο Ανδρέα ,τον διευθυντή της εταιρίας ΕΥΡΩΥΓΕΙΑ κ. Μαρτίου Γεώργιο και τον διευθυντή Πολυκατάστημα -Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων κ.Ευάγγελο Ασμέλη, για την πλήρη οικονομική ενίσχυση τους στην μετακίνηση,διαμονή, σίτιση,και αθλητικό εξοπλισμό στα πρωταθλήματα οπού συμμετέχουν.