noodles volos banner

Στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας ο ΝΟΒ-Α

Στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (Α' φάση) Κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών, Α-Γ ελαφρών βαρών, Α-Γ κάτω των 23 ετών και Εφήβων-Νεανίδων, που πραγματοποιείται στο Oλυμπιακό Kωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από την Πέμπτη 12/4 έως και την Κυριακή 15/4 /18, συμμετέχουν 23 αθλητές-τριες του ΝΟΒ-Α σε 14 αγωνίσματα. Στο Πρωτάθλημα αυτό λαμβάνουν μέρος 428 αθλητές-τριες όλων των κατηγοριών από 26 σωματεία της χώρας και αναμένονται πολύ σκληρές μάχες μεταξύ των 307 συνολικά πληρωμάτων.

Οι κωπηλάτες-τριες που αποτελούν την ομάδα του ΝΟΒ-Α και θα λάβουν μέρος, είναι οι: Ισμήνη Νόνη (φωτό), Χαρίκλεια-Μαρία Τσιτσιγιάννη, Γεωργία Ζούζουλα, Ελένη Παπανικολοπούλου, Ευγενία Ιωαννίδη, Αικατερίνη Μπρουσοβάνα, Κωνσταντίνος Χρηστομάνος, Αλέξανδρος Δαφνής, Γιώργος Στάμος, Aποστόλης Κουρκούμπας, Κωνσταντίνος Λεμονάς, Απόστολος Γιαλαμάς, Κωνσταντίνος Μπρουσοβάνας, Νικόλαος Παρασκευάς, Γεώργιος Παρασκευάς, Νικόλαος -Παύλος Οικονόμου,  Αστέριος Καραγιάννης, Δημήτριος Καραδέμητρος, Διονύσης Λαδόπουλος, Γεώργιος Μαραγκός, Ιάσονας Νάνος, Νίκος Χατζόπουλος και Ορέστης Ιωαννίδης.

Την αποστολή συνοδεύει ο έφορος του τμήματος κωπηλασίας κ. Σtέφανος Μπασδάνης και οι προπονητές κ.κ. Γεώργιος Κουρκούμπας και Ευθύμιος Τζούνης.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλη η αθλητική οικογένεια του ΝΟΒ-Α απευθύνουν τις ευχές τους για καλή επιτυχία και διακρίσεις στους αθλητές-τριες του κωπηλατικού τμήματος.