noodles volos banner

Στους επαναληπτικούς για την πρόκριση οι Λεμονάς και Παπασακελλαρίου

Στους επαναληπτικούς θα παλέψουν για την πρόκριση τους στα ημιτελικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων, οι δυο Βολιώτες κωπηλάτες, Λεμονάς και Παπασακελλαρίου που αγωνίζονται με την τετράκωπο άνευ, αφού κατέκτησαν την τέταρτη θέση στη σειρά τους.

Κατά την δεύτερη μέρα της διοργάνωσης το διπλό σκιφ των νεανίδων με τις Κατερίνα Ζέρβα και Αθηνά Αγγελοπούλου πήρε την 1η θέση στην προκριματική σειρά που αγωνίστηκαν και πέρασαν απευθείας στα 12 καλύτερα πληρώματα του κόσμου.

Τα άλλα δυο πληρώματα μας που αγωνίστηκαν το πρωί της Πέμπτης θα συνεχίσουν στους επαναληπτικούς για μια ακόμη ευκαιρία πρόκρισης στους ημιτελικούς.

Ο λόγος για την δίκωπο άνευ των νεανίδων με τις Δήμητρα Κουκλοτίδου-Παρασκευή Γιάννου που τερμάτισαν 3ες στη σειρά τους και την τετράκωπο άνευ των εφήβων με τους Χάρη Αθανασίου-Κων. Λεμονα-Γιώργο Παπασακελλαρίου-Νίκο Βλάχο που πήραν την 4η θέση στη σειρά τους.

Για την Παρασκευή 8 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί όλοι οι προημιτελικοί και οι επαναληπτικοί όπου μετέχουν τα πέντε από τα έξι ελληνικά πληρώματα ενώ το διπλό σκιφ των κοριτσιών θα αγωνιστεί το Σάββατο στον ημιτελικό