noodles volos banner

Στο Παγκόσμιο κάτω των 23 ετών ο Χρηστομάνος

Αναχωρούν την Κυριακή 20/7/14,  δέκα  κωπηλάτες-τριες της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, για το Βαρέζε της Ιταλίας,  όπου πρόκειται να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών κάτω των 23 ετών.

Ανάμεσά τους και ο  Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ΝΟΒ-Α,  Κωνσταντίνος Χρηστομάνος , που θα λάβει μέρος στο αγώνισμα της δικώπου με πηδαλιούχο Ανδρών, με τον συναθλητή του Λαμπρίδη Απόστολο του Ν.Ο.Ιωαννίνων.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωπηλασίας, FISA, ανακοίνωσε τις συμμετοχές  για το  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014 κάτω των 23 που θα πραγματοποιηθεί στο Βαρέζε της Ιταλίας στις 23-27 Ιουλίου 2014. 
Πλέον των 800 από τoυς καλύτερους  κωπηλάτες κάτω  των 23 ετών στον κόσμο που καλύπτει 51 χώρες, θα αγωνιστούν στο Βαρέζε. 
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 23,  έχει  21 κατηγορίες σκαφών και είναι ανοικτή σε όλες τις χώρες μέλη της FISA για τους αθλητές ηλικίας κάτω των 23.  Ξεκίνησε το 1976 ως «Seniors Αγώνα» και στη συνέχεια έγινε το «Κύπελλο των Εθνών», ενώ έγινε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 23 ,το 2005. 

Την Ελληνική αποστολή θα συνοδεύει ο Έφορος Εθνικών Ομάδων κ. Κων. Παπαγιάννης, ο Εθνικός προπονητής Τζιάννι Ποστιλιόνε και οι προπονητές κ. Βλασταρίδης Χρόνης και κ. Παλαιοπάνος Τόλης .

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α και τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται στον αθλητή τους καλή επιτυχία και διακρίσεις σε όλα τα ελληνικά πληρώματα.