noodles volos banner

Τρεις αθλητές του ΝΟΒΑ σε κοινόβιο της κωπηλατικής Ομοσπονδίας

Τριάντα αθλητές του ΝΟΒΑ έλαβαν μέρος στα εργομετρικά της κωπηλατικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Βολιώτικος Όμιλος. Τρεις από αυτούς, όπως σας έχει πληροφορήσει ήδη το magnesiasports, θα πάρουν μέρος στο προπονητικό κοινόβιο και συγκεκριμένα οι Χρηστομάνος, Κουσκουρίδας και Λεμονάς.  

Η ανακοίνωση του ΝΟΒΑ: "Η Κωπηλατική Ομοσπονδία στις 23/11/2013, πραγματοποίησε στις 23/11/2013 εργομετρικά τεστ και σωματομετρικές μετρήσεις στους αθλητές-τριες κατηγορίας Ανάπτυξης, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ-Α, από υπεύθυνη ομοσπονδιακή προπονήτρια την κ. Γιαννιού Δήμητρα.

Έλαβαν μέρος περίπου 30 αθλητές-τριες του Ομίλου μας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Γίνεται σοβαρή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, τους προπονητές της ομοσπονδίας και του συλλόγου μας ,για την καλύτερη συγκρότηση της εθνικής ομάδας, βελτιώνοντας την τεχνική και φυσική κατάσταση των αθλητών.

Πιστεύουμε πως νέοι αθλητές του ομίλου θα πλαισιώσουν στο μέλλον, τις Εθνικές Ομάδες Κωπηλασίας.

Τρεις κωπηλάτες του ΝΟΒ-Α κλήθηκαν στο τρίτο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής ομάδας, που διεξάγεται στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά 9-22/12/2013. Πρόκειται για τους: Χρηστομάνο Κων/νο, Κουσκουρίδα Μιχάλη και Λεμονά Κων/νο. Εκεί υπό των βλέμμα των Ομοσπονδιακών προπονητών θα ελεγχθεί η εξέλιξη της προπόνησης των κωπηλατών, για την μελλοντική τους συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες".