noodles volos banner

Δέκα μετάλλια ο ΝΟΒΑ στο Κύπελλο Άνοιξης

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου, στο Ολυμπιακό κααταδυτήριο της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν αγώνες καταδύσεων Β΄, Γ΄ και Δ΄ κατηγορίας με την επωνυμία "Κύπελλο Άνοιξης". Ταυτόχρονα ήταν μία ευκαιρία για τους μικρούς καταδύτες-τριες του ΝΟΒΑ να αποκτήσουν πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο τέλος Μαΐου στον ίδιο αγωνιστικό χώρο.

Το Κύπελλο διεκδίκησαν οι σύλλογοι: Αργώ, Αρίων, Ακαδημία Φυρίγου, Αργυρούπολη, Παναθηναϊκός και Αστέρια Θεσσαλονίκης. Ο ΝΟΒΑ συμμετείχε στους αγώνες με 10 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν 10 μετάλλια. Το κύπελλο Άνοιξης κατέκτησε η Ακαδημία Φυρίγου της Αθήνας.
Αναλυτικά οι θέσεις και τα μετάλλια των αθλητών-τριών του ΝΟΒΑ:

Χρυσό μετάλλιο: Σιώρου Ευρυδίκη στο βατήρα 1 μ.
Αργυρά μετάλλια: Ρήγας Θεόδωρος, Νικολόπουλος Αλέξανδρος, Λαγάρα Εύα, Μέλλιου Μυρσίνη 
Χάλκινα μετάλλια: Μπουραζάνα Κατερίνα, Λαγάρα Εύα, Ιωάννου Λευτέρης, Στουκογιάννη Μαρία, Ρήγας Θεόδωρος

Στους αγώνες συμμετείχαν με πολύ καλή παρουσία και 4η θέση στην Δ΄κατηγορία οι Τσοκανάκη Ιωάννα και Σάμψων Γρηγόριος. Επίσης σε Ημερίδα Καταδύσεων κατηγορίας ΟΠΕΝ, ο αθλητής του ΝΟΒΑ Αφέντος Νικόλαος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 3η θέση από βατήρα 3 μέτρων με 295,25 βαθμούς. Η μεθοδική δουλειά που γίνεται καθημερινά στο τμήμα καταδύσεων του ΝΟΒΑ τόσο στο τμήμα υποδομής από την Καπετανιά Θεοδώρα όσο και στην αγωνιστική ομάδα από τον Λιάρο Λάμπρο, σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Τουλούδη, φέρνει διαδοχικά επιτυχίες στο Βόλο.