noodles volos banner

Δεύτερη θέση και επιτυχίες για το ΝΟΒΑ στο κύπελλο καταδύσεων

 

Στο Κλειστό Καταδυτήριο του Βόλου  πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι πρώτοι αγώνες Καταδύσεων για το νέο αγωνιστικό έτος 2015 παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων Γ ΄και Δ΄ κατηγοριών για το θεσμό του Κυπέλλου Χειμώνα.
Στους αγώνες συμμετείχαν 50 αθλητές και αθλήτριες απ΄όλη την Ελλάδα και έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς καταδύτες και καταδύτριες του Ν.Ο.Β.Α., να δοκιμάσουν τα νέα αγωνιστικά προγράμματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταn : Η Αργυρούπολη, η Αργώ της Αθήνας , ο Αρίων Γλυφάδας, ο Παναθηναϊκός , η Ακαδημία Φυρίγου, τα Αστέρια Θεσσαλονίκης και ο Ν.Ο.Β/ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ με αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 8 -13 ετών.
Ο ΝΟΒΑ έλαβε μέρος στους αγώνες με 5 αγόρια και 7 κορίτσια που κατέκτησαν συνολικά 11 μετάλλια. Τρεις πρώτες , τρεις δεύτερες και πέντε τρίτες νίκες . Το Κύπελλο που παίρνει ο σύλλογος με τις περισσότερες πρωτιές, κατέκτησε η ομάδα του Παναθηναϊκού με πέντε πρώτες θέσεις, ενώ ο ΝΟΒΑ κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες του Βόλου είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Γ΄
Καρανάσιου Αλίκη :Πρώτη θέση στο σταθερό βατήρα και στο βατήρα 3μ.και Δεύτερη θέση στο Βατήρα 3μ.
Λαγάρα Ευαγγελία : Τρίτη Θέση στο Βατήρα 1μ.
Μπουραζάνα Κατερίνα : Τρίτη θέση στο σταθερό βατήρα και στο Βατήρα 1 μ.

Σιώρου Ευριδίκη : Τέταρτη θέση στο βατήρα του 1 μ και στο βατήρα των 3 μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Δ΄
Ρήγας Θεόδωρος: Πρώτη θέση στο Σταθερό Βατήρα 5μ .και Τρίτη θέση στο βατήρα του 3μ .
Νικολόπουλος Νικόλαος: Δεύτερη θέση στον στο βατήρα του 1 μέτρου.
Παππάς Αριστείδης : Δεύτερη θέση στο βατήρα 3μ και τέταρτη στο βατήρα 1μ.
 Ιωάννου Ελευθέριος : Τρίτη θέση στο βατήρα 1μ.
Νικολόπουλος Αλέξανδρος : Συμμετείχε στο βατήρα 1μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Δ΄
Τσοκανάκη Έλενα : Τέταρτη θέση στο σταθερό βατήρα 5μ και Πέμπτη θέση στο 1μ.
Στουκογιάννη Μαρία : Όγδοη θέση στο βατήρα 1μ.
Μαλακασιώτη Ελευθερία :Συμμετείχε στο βατήρα 1μ.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Παράλληλα με τους αγώνες κυπέλλου πραγματοποιήθηκε ημερίδα πρόκρισης για της εθνικές ομάδες Α΄ και Β΄ κατηγορίας όπου οι αθλητές του ΝΟΒΑ είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα .

Α΄ κατηγορία αγόρια βατήρας 1 μέτρου. Βαβάλιος Νικόλαος 2ος με 278,55 βαθμούς.
Β΄ κατηγορία αγόρια βατήρας 3 μέτρων. Αγγλογάλος Αναστάσιος 3ος με 304,45 βαθμούς.
Β΄ κατηγορία κορίτσια βατήρας 3 μέτρων. Καρανάσιου Αλίκη : 2η με 216,35 Βαθμούς.

Ο προπονητής του Ν.Ο.Β.Α. κ. Λιάρος Λάμπρος προετοιμάζει καθημερινά τους μικρούς καταδύτες στο γυμναστήριο και στην πισίνα . Συντονιστής του τμήματος είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Τουλούδης Νίκος . Παράλληλα από κοινού με την προπονήτρια κ. Καπετανιά Δώρα προετοιμάζουν τους μικρούς αθλητές, μέσα από ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει προπόνηση (ευλυγισίας – ευκαμψίας ,ταχυδύναμης, ασκήσεις συναρμογής , τραμπολίνο , ενόργανη γυμναστική και κολύμπι). Οι προπονήσεις γίνονται στο γυμναστήριο του Καραγάτς Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 14.30 – 16.00 και Σάββατο 11.00 – 12.30 στο Κολυμβητήριο του Βόλου. Ο Ν.Ο.Β.Α. προσκαλεί όσα παιδιά 6 -8 ετών επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β.Α, το Δ.Σ. και ο έφορος του τμήματος συγχαίρουν, τους μικρούς καταδύτες και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους και ευχαριστούν ιδιαίτερα την διοίκηση και το προσωπικό του Κολυμβητηρίου για τη συμβολή τους στην επιτυχία των Αγώνων.

 

Last modified onThursday, 22 January 2015 18:55