noodles volos banner

Παραμένει περιφερειακός προπονητής ο Νίκος Τουλούδης

Περιφερειακός προπονητής στις καταδύσεις παραμένει ο Βολιώτης Νίκος Τουλούδης. Μετά το ΔΣ της ΚΟΕ ανανεώθηκε η συνεργασία στις Καταδύσεις για τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς Πέτρο Φυρίγο, Γιούρι Αρταμόνοφ, του συνεργάτη του πρώτου Θωμά Μπίμη και τον περιφερειακό τεχνικό, τον Βολιώτη, Νίκο Τουλούδη.

Επίσης αποφασίστηκε ότι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία αποστολής στην ΚΟΕ από τα Σωματεία της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, της δήλωσης κύριας και αναπληρωματικής έδρας συνοδευόμενης από τα απαιτούμενα παραχωρητήρια και την άδεια λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Τα παραπάνω είναι απαραίτητα ώστε να μετάσχουν τα Σωματεία στην κλήρωση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων στις 16 Οκτωβρίου 2014.

Επιπλέον, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου τα Σωματεία υδατοσφαίρισης θα πρέπει να αποστείλουν στην ΚΟΕ τις δηλώσεις συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα των υπολοίπων κατηγοριών και των ηλικιακών, η κλήρωση των οποίων θα πραγματοποιηθεί εντός του Δεκεμβρίου. Από τα παραπάνω, εξαιρούνται τα πρωταθλήματα Γ’ Ανδρών και Β’ Γυναικών.