noodles volos banner

Επίσκεψη της ΑΜΚΕ για το πρόγραμμα Sports Excellence στον ΝΟΒ-Α

Στην επίσκεψη του επιστημονικού προσωπικού της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος» για το πρόγραμμα Sports Excellence στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ-Α αναφέρεται ανακοίνωση του συλλόγου. Αναλυτικά:

"Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας βρέθηκε την Παρασκευή 11/5/2018 το επιστημονικό προσωπικό της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος», για το πρόγραμμα Sports Excellence, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΚΟΦΝΣ.

Πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις παραμέτρων σύστασης σώματος & επιλεγμένων αθλητικών ικανοτήτων σε νεαρούς αθλητές μας, μέσα από μια σειρά ειδικών διαδικασιών αξιολόγησης (ανθρωπομετρικά, σύσταση σώματος, ευλυγισία, κάθετο άλμα, δερματοπτυχές κ.α.) σε συνδυασμό με εργομετρική αξιολόγηση στο κυκλοεργόμετρο και στο δαπεδοεργόμετρο, με σκοπό τη δημιουργία ενός προφίλ ισχύος του κάθε αθλητή για το επίπεδο φυσικής κατάστασης του και της αποτελεσματικότητας του προπονητικού προγράμματος του.

Το πρόγραμμα "Sports Excellence" της "Αναγέννηση & Πρόοδος" υλοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», ΕΚΠΑ και υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ".

Last modified onWednesday, 16 May 2018 18:31