noodles volos banner

Διακρίσεις για τους νεαρούς ξιφομάχους της Αιχμής

Στο πρώτο Κύπελλο Παμπαίδων - Παγκορασίδων,  11 - 13 ετών, καθώς και στους πρώτους Αγώνες Ανάπτυξης Παμπαίδων - Παγκορασίδων, 8 - 11 ετών, στο ξίφος μονομαχίας (epee) συμμετείχαν οι ξιφομάχοι του Α.Σ. Αιχμή Μαγνησίας. Οι  διοργανώσεις -πανελλήνιας εμβέλειας- διεξήχθησαν παράλληλα στην αίθουσα ξιφασκίας του Ολυμπιακού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.), το Σάββατο 10 Μαρτίου από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας.

Από τον Α.Σ. Αιχμή συμμετείχαν οι αθλητές Τσιώλης Ιωάννης - Άδωνις, Τσιώλης Σπύρος- Φοίβος και Πιλάτος Δημήτρης. Στην πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημους αγώνες, οι αθλητές αγωνίστηκαν πολύ καλά παίζοντας στην φάση των ομίλων: Πέντε αθλητές, σε 4 τρίλεπτους αγώνες οπού όλοι παίζουν εναντίον όλων. Ο αθλητής  Πιλάτος Δημήτρης έκανε ιδιαίτερα αξιόλογη εμφάνιση, πέρασε με νίκη από τους ομίλους στην επομένη φάση και κατετάγη τελικά στην 30η θέση.

Φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Α.Σ. Αιχμή, as-aixmi.gr. Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή τους κ. Πυργέλη Γιάννη καθώς και τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή για την προσπάθειά τους.

Last modified onWednesday, 14 March 2018 13:41