noodles volos banner

Με άρωμα Βόλου το έκτο Βαλκανικό πρωτάθλημα Kyokushinkai Κarate

Την πόλη και τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στο έκτο Βαλκανικό Πρωτάθλημα knock-down όλων των κατηγοριών (Παίδων, Εφήβων, Ανδρών και Γυναικών) του δυναμικού Kyokushinkai Karate στη Βάρνα της Βουλγαρίας, αθλητές του Αρχηγού και Εκπροσώπου της χώρας μας, κ. Ιωάννη Στεφάνου, της πρώτης και Μητρικής Οργάνωσης του συστήματος με αρχηγό τον Kancho Shokei Matsui (8 Dan). Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου του 2018 στη Βάρνα της Βουλγαρίας με τη συμμετοχή δέκα Βαλκανικών κρατών που ανήκουν στην Πανευρωπαϊκή Οργάνωση του Kyokushinkai karate.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα της Ευρώπης και το έχουν αποδείξει αυτό τόσο οι Βαλκάνιοι αθλητές και αθλήτριες στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τις επιτυχίες τους, όπως ο Βούλγαρος πρωταθλητής Zahari Damyanov (Παγκόσμιος Πρωταθλητής του kyokushinkai Karate για την τετραετία 2015 - 2019). Η ελληνική επταμελής αγωνιστική ομάδα αποτελείται από τους εξής αθλητές: από τον Βόλο οι Απόστολος Δαδάνης στην κατηγορία Κούμιτε Εφήβων 14-15 ετών στα +70 kg, Μαρία Πούλιου στην κατηγορία Κούμιτε Νεανίδων 16-17 ετών στα +70kg και Ιωάννης Στεφάνου στην Κατηγορία ΚΑΤΑ Ανδρών. Από την Ναύπακτο, ο προπονητής Φώτης Σκούζης, με τους εξής αθλητές: Θανάσης Σκούζης στην Κατηγορία Κούμιτε Ανδρών στα -70kg, Θύμιος Πολύδορος στην Κατηγορία Κούμιτε Ανδρών στα -80Kg, Γιώργος Χατζηανδρέου στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών στα -70kg και ο Σωτήρης Ντζουμάνης στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών στα -70Kg.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί οδικώς την Πέμπτη 15 Μαρτίου και οι αθλητές μας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να κατακτήσουν μετάλλια και να προβάλλουν τη χώρα μας για μια ακόμη φορά. Ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου, Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής, θα συμμετέχει στο συνέδριο των Αρχηγών - Εκπροσώπων διεκδικώντας Βαλκανικό Πρωτάθλημα για τη χώρα μας. Ο Σύλλογος του κ. Στεφάνου ευχαριστεί τους χορηγούς της Αθλήτριας Πούλιου Μαρίας και είναι οι εξής: Οφθαλμολογικό Κέντρο ΙΡΙΣ κ. Καψιώχα, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Παπαδή, το Φαρμακείο της κ. Κοντοπαναγιώτη Ελένης, το Ζαχαροπλαστείο Κλεινοβός, το Κρεοπωλείο Παγώνης και το Βιβλιοπωλείο Ματιές.

Τέλος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εύχονται στην ελληνική ομάδα καλό ταξίδι και επιτυχίες στους αθλητές μας.

Last modified onTuesday, 13 March 2018 21:15