noodles volos banner

Με πολλές επιτυχίες και δραστηριότητες ο Νικόμαχος

Πολλές οι δραστηριότητες για τον Νικόμαχο Βόλου αυτή την περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου εννέα αθλητές του βραβεύτηκαν για τις Πανελλήνιες διακρίσεις που έκαναν εντός του 2017 και για το γεγονός ότι ήταν μέλη κλιμακίων της Ένωσης Βορείου Ελλάδας Τάε Κβο Ντο.

Βραβεύτηκαν οι Χρηστάκης Βαλάντης, Αντωνόπουλος Ευάγγελος, Γκαγιάννη Τάνια, Δαμαλάς Μανώλης, Βαϊνάς Κωνσταντίνος, Ζαχαράκη Μαριτίνα, Φραδέλος Χρήστος, Πούλιου Αθηνά και Σταυρογιάννη Χριστίνα.

Την επόμενη εβδομάδα στις 25 Φεβρουαρίου, 40 αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν σε αγωνιστική ημερίδα που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελώνα με τη συμμετοχή 25 συλλόγων και 500 αθλητών, από πολλούς Νομούς της Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος.

Επιπλέον δυο αθλητές του συλλόγου θα συμμετέχουν από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου στο Διεθνές πρωτάθλημα «Sofia Open», που θα γίνει στη Βουλγαρία και θα μεταβούν  ως μέλη των κλιμακίων Βορείου Ελλάδος. Οι δυο αθλητές του Νικόμαχου είναι ο Φραδέλος Χρήστος, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κατηγορία παίδων -57 κιλών και η Πούλιου Αθηνά η οποία θα αγωνιστεί στην κατηγορία Κορασίδων -33 κιλών.

Αμέσως την επόμενη εβδομάδα στις 9 έως 11 Μαρτίου, 8 αθλητές του συλλόγου θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών και Εφήβων Νεανίδων που θα γίνει στην Πάτρα.

Τα συγχαρητήρια εκφράζει το Δ.Σ. για όλα τα καλά αποτελέσματα των αθλητών και εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες και διακρίσεις.