noodles volos banner

"Θέλουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα, αλλά μας κάνουν πιο δυνατούς"

Ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς που θέλουν να μικρύνουν τη Νίκη και να δημιουργήσουν οικονομικό πρόβλημα στα τμήματα της στον υδάτινο στίβο, όπως χαρακτηριστικά είπε, έστειλε, μέσω της ομιλίας του στην εκδήλωση της κοπής πίτας του συλλόγου, ο πρόεδρός του κυανόλευκου Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης. "Δεν πρέπει να μας φέρονται ως οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλά ως πρωταθλητές", συμπλήρωσε στο δριμύ κατηγορώ του.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, προτού προχωρήσει σε οποιαδήποτε δήλωση, ζήτησε από τους παρευρισκομένους να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της Παρασκευούλας Χριστοφορίδου, μίας εμβληματικής μορφής της κυανόλευκης κερκίδας που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο.

Παίρνοντας εκ νέου τον λόγο, ο κ. Φάτσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση, αναφέροντας: "Το μήνυμα που δίνεται προς τα έξω είναι πως η αίθουσα αυτή, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε όλη την πόλη, δε μας χωράει. Και πραγματικά δε γνωρίζω ποια αίθουσα μπορεί πραγματικά να μας χωρέσει, με τέτοια δυναμική που έχει η Νίκη Βόλου. Μέσω της παρουσίας σας, των αθλητών που αθλούνται στον σύλλογό μας, τους γονείς των παιδιών, τους προπονητές μας και τις επιτυχίες που φέρνει η συνεργασία όλων αυτών, αποδεικνύεται πως η Νίκη Βόλου είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος".

Στη συνέχεια, προχώρησε σε μία αναδρομή του 2017 για τον σύλλογο της Νίκης. "Μία χρονιά που είχε μόνο επιτυχίες για τον σύλλογό μας κι αυτό μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο", όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μίλησε, αρχικά, για τη φάση αναδιοργάνωσης που περνά το ποδοσφαιρικό τμήμα, στη συνέχεια ανέφερε την άνοδο της ομάδας μπάσκετ στη Γ' Εθνική και την επιτυχία της παραμονής του τμήματος πόλο στην Α2 Εθνική κατηγορία και κατέληξε στις πολλές επιτυχίες που είχαν οι αθλητές της κολύμβησης που αποτέλεσμα αυτών είναι το όνομα της Νίκης να "φιγουράρει" στις πρώτες θέσεις της εγχώριας κατάταξης στο συγκεκριμένο άθλημα.

Μιλώντας για το πόλο, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης είχε την ευκαιρία να αναφερθεί συνολικά στον υδάτινο στίβο των κυανόλευκων: "Έρχεται κι ένα νέο τμήμα το 2017 για τον σύλλογό μας, η συγχρονισμένη κολύμβηση. Αυτό μας ανάγκασε να δημιουργήσουμε την επιτροπή "Aquatics", η οποία θα αποτελείται από 2-3 έμπειρα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου κι εκπροσώπους των τμημάτων του υδάτινου στίβου. Στόχος της θα είναι η λύση κοινών προβλημάτων σχετικά με το κολυμβητήριο και ειδικών προβλημάτων των τριών τμημάτων. Μέσω αυτής, θα αντικρούσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε τα τμήματά μας στο κολυμβητήριο. Πάνω σε αυτό, πρέπει να πω πως πρέπει να καταλάβουν κάποιοι που διοικούν ότι πρέπει να μας αντιμετωπίζουν ως πρωταθλητές, όχι όπως όλες τις άλλες ομάδες. Οι πρωταθλητές πρέπει να αντιμετωπίζονται, όπως τους αξίζει.

Πρέπει αυτή η επιτροπή να κάνει τις ανάλογες παρεμβάσεις, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να μικρύνουν τη Νίκη και που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στο κολυμβητήριο.

Η Νίκη δεν πρόκειται να σταματήσει, κανείς δεν πρόκειται να τη σταματήσει. Το μήνυμά μας σε όλους αυτούς, οι οποίοι με τις υπέρογκες χρεώσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν οικονομικό πρόβλημα στα τμήματα που γυμνάζονται στο κολυμβητήριο, είναι πως αυτό μας κάνει πιο δυνατούς και θα συνεχίσουμε".

Στη συνέχεια, η ανασκόπησή του συνεχίστηκε, αναφέροντας τη σταθερή πορεία του βόλεϊ και τις μεγάλες επιτυχίες του στίβου, για να καταλήξει, τελικώς, στο τριπλό "στοίχημα" που έχει βάλει το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία αγωνιστικής ταυτότητας όλων των τμημάτων, την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου και τη δημιουργία υποδομών, η οποία θα στηριχθεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στον χώρο του ΟΣΕ.

Ως επίλογο, ο κ. Φάτσης είπε τα εξής: "Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές μας. Να πω, επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών για τη βοήθεια που προσφέρουν. Θεωρούμε πως του χρόνου, σε μία μεγαλύτερη αίθουσα που πάλι θα τη γεμίσουμε, θα έχουμε να πούμε πάλι για το 2018 ότι έχουμε πετύχει όλους μας τους στόχους. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ"

 

Last modified onFriday, 16 February 2018 22:31