Logo
Print this page

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-θεσμός του ΝΟΒ-Α

Στην κατάμεστη αίθουσα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας « Ι. ΚΟΡΔΑΤΟΣ» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, η ετήσια εκδήλωση-θεσμός του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες της κοπής της πίτας και της βράβευσης των κορυφαίων αθλητών-τριών του, που διακρίθηκαν σε Διεθνές και Πανελλαδικό  επίπεδο τη χρονιά 2017 που πέρασε.

Στην παραπάνω εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία όπως κάθε χρόνο, παρευρέθησαν οι καλεσμένοι, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη

κ.κ. Ιγνατίου, πατήρ Δημήτριος Κατσιφός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Καλτσογιάννης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Πόζογλου, ο εκπρόσωπος της 111 Π.Μ. Σμηναγός και Ολυμπιονίκης κ. Νικόλαος Σκιαθίτης, ο εκπρόσωπος  του Λιμενάρχη Ανθυπασπιστής κ. Αλέξανδρος Μπρουσοβάνας, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Λ.Β.  κ. Γεώργιος Γίδαρης, εκπρόσωποι σωματείων, όλοι οι αθλητές, προπονητές, γονείς των αθλητών, φίλοι και μέλη του Ομίλου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Δημήτριος Κατσιφός μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιότατου κ.κ. Ιγνατίου, ο  οποίος απουσίαζε στον Πύργο Ηλείας, για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και πολλές επιτυχίες στους αθλητές-τριες στη νέα χρονιά.    

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του Ομίλου κα. Μαρία Παρασκευοπούλου απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους, αναφερόμενη στις δραστηριότητες του ΝΟΒ-Α και στις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του στη χρονιά που πέρασε, συνεχάρη τους αθλητές που διακρίθηκαν σε παγκόσμιο και πανελλήνιο επίπεδο καθώς και τους προπονητές και ευχαρίστησε τους γονείς για τη μεγάλη και σημαντική βοήθεια που προσφέρουν στις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βράβευση του επίτιμου και πρώην προέδρου του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστου Γεροβασίλη. Τη βράβευση έκανε ο πατήρ Δημήτριος Κατσιφός, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Γεροβασίλη για τη μεγάλη και πολυετή προσφορά του στη Διοίκηση του Ομίλου, 30 και πλέον χρόνια.

Toν λόγο πήρε ο κ. Γεροβασίλης, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλη του τη θητεία ως πρόεδρος του ΝΟΒ-Α. Ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την τιμή που του έκανε να τον βραβεύσει ως επίτιμο πρόεδρο, αναγνωρίζοντας την προσφορά του και υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει κοντά στον Όμιλο και θα βοηθήσει όποτε χρειαστεί. Τη στιγμή εκείνη δέχτηκε το χειροκρότημα όλης της αίθουσας.

Ακολούθησε η προβολή με ολιγόλεπτο βίντεο με την ιστορία του Ομίλου και στη συνέχεια η βράβευση των διακριθέντων αθλητών.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε στους αθλητές και σε όλους τους παρευρισκόμενους η πίτα. Το φλουρί κέρδισε αθλήτρια της Καλλιτεχνικής-Συγχρονισμένης Κολύμβησης που αντιστοιχούσε σε μία actioncamera, προσφορά του καταστήματος «Οπτικά Δημητριάδη».

 

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]