noodles volos banner

Επιβλητική η Νίκη, 19-8 τη Χαλκίδα στη Νέα Ιωνία

Η Νίκη Βόλου, στην πρώτη της εντός έδρας αναμέτρηση για τη φετινή σεζόν, επικράτησε εύκολα του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, στο κολυμβητήριο "Βασίλης Πολύμερος", με σκορ 19-8, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Α2 πόλο Ανδρών.

Οι δύο ομάδες έψαχναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά, πηγαίνοντας "χέρι-χέρι" στο σκορ, καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Το 2-0 της Νίκης στα πρώτα δυόμισι λεπτά παιχνιδιού, έγινε 2-4 με το τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Νίκη ήταν πιο συγκεντρωμένη, μετουσίωσε σε γκολ τις επιθετικές της προσπάθειες και κατάφερε να προηγηθεί εκ νέου στο σκορ, ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (7-6). Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, όμως, η Χαλκίδα ισοφάρισε σε 7-7 κι έδωσε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο που ερχόταν.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Νίκη διέψευσε όσους παρακολουθούσαν από κοντά την αναμέτρηση και πίστευαν ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα δουν ένα ντέρμπι με τα όλα του. Με επιμέρους σκορ 6-0, έκλεισε το οκτάλεπτο, προηγούμενη με 13-7, "καθαρίζοντας" το παιχνίδι και δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης. Ακόμα και σε αυτό, όμως, οι γηπεδούχοι δεν έριξαν την πολύ καλή τους απόδοση, πέτυχαν ακόμα έξι γκολ, δέχτηκαν μόλις δύο και κέρδισαν την αντίπαλό τους, με το επιβλητικό 19-8.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Γιαβαρίδης με πέντε τέρματα και ο Δανιήλ με τέσσερα, διασωθέντες για τους φιλοξενούμενους οι Αθανασιάσης και Ν. Μερκουριάδης που πέτυχαν από τρία γκολ.

Αναλυτικά οι σκόρερ της αναμέτρησης:

Νίκη Βόλου: Γιαβαρίδης 5, Δανιήλ 4, Γλούμης 3, Θεοδωρόπουλος 2, Μαρτζούχος 2, Σαραγκανίδας 1, Καρκαλιάνης 1, Γκατζούνας 1

ΝΟ Χαλκίδας: Αθανασίου 3, Μερκουριάδης Ν. 3, Μερκουριάδης Π. 1, Μπουρνάζος 1

Last modified onMonday, 29 January 2018 11:03