noodles volos banner

Ολοκλήρωσαν τη δράση τους για το 2017 οι δρομείς του ΣΔΥΒ

Στην Ταϊλάνδη βρέθηκε ο Αλέξης Παπαλεξίου Στην Ταϊλάνδη βρέθηκε ο Αλέξης Παπαλεξίου

Με τη συμμετοχή σε μερικούς ακόμη αγώνες οι δρομείς του ΣΔΥΒ ολοκλήρωσαν την πλούσια δράση του για το 2017. Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου:

«Τρίτος στη κατηγορία άνω των 40 ετών με χρόνο 1.17.24 και 18ος στη συνολική κατάταξη τερμάτισε στον 7ο Thailand International Half Marathon 2017 στη μακρινή χώρα της Ασίας ο Αλέξης Παπαλεξίου. Η επιτυχία του αθλητή του ΣΔΥ Βόλου συνοδεύτηκε από χρηματικό έπαθλο 155 ευρώ.

Και στη Δράμα συνεχίστηκαν οι διακρίσεις για τους αθλητές του ΣΔΥΒ. Στον 11ο Αγώνα Δρόμου Βαλδίρκεια 2017 ο Αμβρόσιος Δημητριάδης τερμάτισε στα 5 χιλιόμετρα έκτος, ενώ ήταν και δεύτερος στην κατηγορία του.

Ο 6ος Δρόμος Πυλαίας απόστασης 13,6 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, διανύοντας το μεγαλύτερο μέρος της μέσα στο δάσος του Σέιχ Σου σε μια μαγευτική διαδρομή με φόντο όλη την πόλη. Ο Στέργιος Κουσκουρίδας έτρεξε τον αγώνα.

Η γενική συνέλευση του Ομοσπονδίας των συλλόγων δρομέων όλης της Ελλάδας ΕΟΣΛΜΑ-Υ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου. Τον ΣΔΥ Βόλου εκπροσώπησε ο πρόεδρος Κώστας Κυριαζής.

Επίσης ετοιμάστηκε το αναμνηστικό αφιέρωμα για τη συμμετοχή του ΣΔΥ Βόλου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2017. Μπορείτε να το δείτε στις σελίδες του συλλόγου στο διαδίκτυο και βέβαια στα 48 λεπτά διάρκειάς του περιλαμβάνει βίντεο και φωτογραφίες από όλους και τους 124 δρομείς του ΣΔΥΒ που έτρεξαν στα 42, τα 10, τα 5 και τα 3 χιλιόμετρα σε όλους τους αγώνες του ΑΜΑ.

Εν τω μεταξύ ορίστηκε η ημερομηνία που θα γίνει η κοπή πίτας του ΣΔΥΒ, που είναι η Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 1.00μμ στο κέντρο «Ελλάδας Εικόνες» στα Παλιά Βόλου. Όλοι μπορούν να συγκρατήσουν την ημερομηνία, ενώ περισσότερα θα ανακοινωθούν πιο αναλυτικά μετά τις γιορτές.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Βόλου εύχονται Χαρούμενα και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλο το κόσμο! Το 2018 να γίνουν πράξη οι προσδοκίες όλων μας! 

Καλές γιορτές σε όλους!»

 

Last modified onWednesday, 27 December 2017 15:38