noodles volos banner

Σε Όλυμπο, Κοζάνη και Πρέβεζα έτρεξαν οι αθλητές του ΣΔΥΒ

Σε τρεις αγώνες δρόμου έδωσε το παρών ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου την εβδομάδα που πέρασε, ενώ ακολουθεί εντυπωσιακή συνέχεια με μαζική παρουσία σε πολλές διοργανώσεις. Μάλιστα στους αγώνες των Καλών Νερών και των Ιωαννίνων η παρουσία των αθλητών του συλλόγου θα φτάσει σε τριψήφιο αριθμό.

Στον Όλυμπο

Ο παλαιότερος αγώνας βουνού για τη χώρα μας, ο Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου, έγινε την Κυριακή για 31η χρονιά και 3 ήταν οι δρομείς του ΣΔΥΒ που έτρεξαν τον σκληροτράχηλο και πολύωρο αγώνα. Αυτοί ήταν ο Σεραφείμ Τσαμασιώτης, ο Χάρης Ακρίβος και ο Σάκης Κράβαρης.

Στη Λευκοπηγή Κοζάνης

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Λευκοπηγής Κοζάνης, απόστασης 10 χιλιομέτρων. Η διαδρομή είναι πανέμορφη σε χωματόδρομο με θέα την τοπική κοινότητα Λευκοπηγής, όπου δεσπόζει στο κέντρο του χωριού ο υπεραιωνόβιος πλάτανος. Στον αγώνα έτρεξε η δρομέας του ΣΔΥ Βόλου Βάσω Τασιώνη.

Στην Πρέβεζα

Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε στην Πρέβεζα ο 5ος Εν Νικόπολει Άκτιος Δρόμος. Η αφετηρία βρίσκεται έξω από την κεντρική είσοδο του σταδίου της Αρχαίας Νικόπολης, η οποία είναι ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία στον κόσμο, ενώ ο τερματισμός λίγο μετά το Δημαρχείο της Πρέβεζας, κοντά στην όμορφη κεντρική πλατεία της πόλης. Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων έτρεξε για τον ΣΔΥΒ ο Στράτος Συμεωνίδης.

Σε Καλά Νερά και Ιωάννινα οι επόμενες συμμετοχές

Αυτή την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 3ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών (5 και 10 χιλιόμετρα), και υποστηρικτής του αγώνα είναι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου. Ο αγώνας των Καλών Νερών θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη, γι’ αυτό θα τηρηθεί πριν την εκκίνηση ενός λεπτού σιγή και οι δρομείς του συλλόγου θα τρέξουν με μαύρα περιβραχιόνια.

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου για τον 11ο Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου (αγώνες 30, 10 και 5 χιλιομέτρων καθώς και παιδικός). 44 δρομείς του συλλόγου γράφτηκαν στους αγώνες της διοργάνωσης, ενώ η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο το διήμερο του αγώνα. Ακόμη 4 δρομείς από το αδελφοποιημένο με τον ΣΔΥΒ Σωματείο Δρομέων και άλλων Αθλημάτων «ΕΥ ΖΗΝ» Λεμεσού γράφτηκαν και θα συμμετέχουν στον αγώνα. Η διοργάνωση του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ετοίμασε άρθρο-αφιέρωμα για τη συμμετοχή των δύο συλλόγων που δημοσιεύθηκε στο σάιτ του αγώνα.